Zula turnuvalar ne zaman?

İçindekiler:

  1. Zula turnuvalar ne zaman?
  2. Zula 8 sezon ne zaman?
  3. Zula E sporcu olunca ne olur?
  4. Zula turnuvaya nasıl katılırım?
  5. Zula 6 sezon rekabet turnuvası ne zaman?
  6. Zula Süper Lig ne zaman başlıyor?
  7. E sporcu olmak için ne yapmalıyız?
  8. Zula turnuvası nedir?
  9. Zula 5 sezon rekabet turnuvası ne zaman?
  10. Zula pass bonus ödül nedir?
  11. Kimler e sporcu olabilir?
  12. Zula Rank sezonu ne zaman bitiyor?
  13. Zula pas kaç za?
  14. Zula Battle pass kaç za?
  15. E-spor kaç yaş sınırı?

Zula turnuvalar ne zaman?

31 Aralık 2020 - tarihleri arasında 'Herkes Tek' modunda yapılacak Zula Yılbaşı Turnuvaları, Discord kanalımızda 16:00-19:00 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Zula 8 sezon ne zaman?

Zula yetkilileri henüz 8. Sezonun ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama yapmamış olsa da, iddialara göre yeni sezon 2022'nin Ocak ayında başlayacak.

Zula E sporcu olunca ne olur?

Zula e-Spor lisansı, Zula e-Spor sitesine ayrıcalıklı olarak erişim hakkına sahip olan turnuva tutkunu oyunculara verilecek bir lisanstır. ... Zula e-Spor lisansına sahip olan oyuncular dönemsel olarak çok özel hediyelerin sahibi olabilecekler.

Zula turnuvaya nasıl katılırım?

Turnuvaya nasıl katılırım? Turnuva başvurularınızı “BAŞVURU FORMUNU” doldurarak başvurabilirsiniz. Turnuva başvurularınızı “BURAYA TIKLAYARAK”oluşturabilirsiniz. ​Not: Nakit para ödülleri GPay üzerinden oyuncularımıza gönderilecektir.

Zula 6 sezon rekabet turnuvası ne zaman?

Zula Rekabet Turnuvası, mücadelenin dorukta olacağı heyecan dolu karşılaşmalarla Ağustos ayında 6. sezonunu açıyor. Zula Süper Lig 'e çıkış bileti niteliğindeki Rekabet Turnuvası'na katılmak ve büyük ödül havuzundan payını almak isteyen takımlar, 5 Ağustos 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Zula Süper Lig ne zaman başlıyor?

Zula Oyun Espor Zula Süper Lig 18 Ocak'ta Başlıyor!

E sporcu olmak için ne yapmalıyız?

Herhangi bir oyunda arkadaşlar arasında takım kurarak çevrimiçi turnuvalarda boy göstermek, esporcu olmak için yeterli gözükebilir. Ne var ki işi resmiyete dökmek için espor lisansı alınması gerekiyor. Ülkemizde Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) üzerinden espor lisansı almak mümkün.

Zula turnuvası nedir?

Zula Rekabet Turnuvası Nedir? Zula Rekabet Turnuvası, son 30 günün aktif klan sıralamasına göre seçilen 1024 takımın 40.000 TL ödül havuzu ve Zula Süper Lig'e çıkış bileti için mücadele ettiği bir turnuvadır. 256 takımın olduğu 4 grupta takımlar tekli eleme usulüne göre BO3 olarak birbiriyle karşılaşır.

Zula 5 sezon rekabet turnuvası ne zaman?

256 takımdan oluşan 4 ayrı grupta katılımcılar 40.000 TL ödül havuzu ve Zula Süper Lig'e giden bir bilet için mücadele verecek. 20 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan mücadelede gruplarını lider olarak tamamlayan 4 takım Nonstop Zula Espor Merkezi'nde gerçekleşecek olan finallere katılmaya hak kazanacak.

Zula pass bonus ödül nedir?

Zula Pass nedir? Günlük görevler, haftalık kontratlar ve sezonluk başarımlardan kazanılan yıldızlarla derece atlayarak özel ödüller kazanabileceğin sezonluk ödül sistemidir.

Kimler e sporcu olabilir?

Kaç Yaşında eSporcu Olunur? Her lige rehberlik eden eSpor yaşı düzenlemesi yoktur. ... Overwatch Ligi'nde rekabet edebilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekirken, Süper Lig'de oyuncular 6 ila 16 yaş arasında olabilir. Büyük ligler hala yarışmalar için bir yaş sınırlaması getirmeye çalışıyor.

Zula Rank sezonu ne zaman bitiyor?

Zula Oyun on Instagram: “Rekabet Sezonu Rütbe Ödülleri Belli Oldu! 11 Şubat tarihinde sona erecek Rekabet Sezonu'nu tamamladığında hangi rütbede, hangi ödülü…”

Zula pas kaç za?

Zula Pass'in yeni sezonu Bahar Sezonu 500.000 ZA değerindeki ödülleriyle envanterini dolduruyor! MPT-76'nı Neon serisiyle donatabileceğin Bahar Sezonu Zula Pass ayrıca birbirinden özel desteler, kasalar, materyaller, karakterler ve ekstralar veriyor!

Zula Battle pass kaç za?

Kazanılacak ödül 9.900 Zula Altını değerinde Zula Pass'tir.

E-spor kaç yaş sınırı?

e-Spor karşılaşmalarında yer alan oyunculara siberatlet (İngilizce: cyberathlete) denir. Profesyonel oyuncular için çoğunlukla başlama yaşı 16-17 iken, oyuncular ortalama 24 yaşında geldiklerinde sektörden ayrılmaktadırlar.