Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?
  2. 20 ara transfer dönemi ne zaman başlıyor?
  3. Ara transfer dönemi olacak mı?
  4. Ara transfer dönemi nedir?
  5. Transfer dönemi ne zaman başlıyor 2020?
  6. Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor?
  7. Transfer sezonu ne zaman TFF?
  8. Kış transfer sezonu ne zaman?
  9. UEFA transfer sezonu ne zaman bitiyor?
  10. Yaz transfer dönemi ne zaman başlıyor 2020?
  11. Avrupa liglerinde transfer sezonu ne zaman bitiyor?
  12. Türkiye'de transfer sezonu ne zaman bitiyor 2021?

Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi bugün (01.02.2021) sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 5 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi bugün (01.02.2021) tamamlanacak.

20 ara transfer dönemi ne zaman başlıyor?

Bugün başlayan transfer dönemi, 8 Eylül'de tamamlanacak. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 'de başlayıp 'de sona erecek.

Ara transfer dönemi olacak mı?

Futbolda ikinci transfer ve tescil döneminin (ara transfer dönemi) 'de başlayıp 'de tamamlanacağı duyurulmuştu. TFF, aldığı karar kararı sonrasında bu tarihleri 12 Ocak-8 Şubat olarak değiştirdi. 12 Ocak Çarşamba günü başlayacak ara transfer dönemi, 8 Şubat Salı günü sona erecek.

Ara transfer dönemi nedir?

Futbolda ara transfer dönemi bugün () başladı. Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi bugün başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, ara transfer dönemi 'de sona erecek.

Transfer dönemi ne zaman başlıyor 2020?

Spor Toto Süper Lig'de 2020-21 sezonunun sona ermesiyle birlikte, takımlar yeni sezon çalışmaları için transfere yöneldi. Kulüpler, yapılacak takviyeler için kolları sıvarken yaz transfer döneminin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. 2021-22 sezonu yaz transfer dönemi 10 Haziran - 1 Eylül arasında olacak.

Ara transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Ara transfer dönemi ise 'de başlayıp 'de sona erecek.

Transfer sezonu ne zaman TFF?

Bilindiği üzere, tarihinde başlayan İkinci Transfer ve Tescil Dönemi tarihinde sona ermiştir.

Kış transfer sezonu ne zaman?

Kış transfer dönemi ise 1.1.2021 ile 28.01.2021 tarihinde gerçekleşecek. Aksi bir durum olmadığıtakdirde 2019-20 sezonunun 24-25-26 Temmuz'da oynanacak son hafta maçlarıyla sona ermesi hedefleniyor.

UEFA transfer sezonu ne zaman bitiyor?

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 'de başlayıp 'de sona erecek.

Yaz transfer dönemi ne zaman başlıyor 2020?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararına göre bugün itibarıyla başlayan yaz transfer dönemi, 8 Eylül'de tamamlanacak. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 'de başlayıp 'de sona erecek.

Avrupa liglerinde transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Avrupa' nın 5 büyük ligi de dahil UEFA'ya bağlı birçok ligde yaz transfer dönemi 31 Ağustos itibarıyla sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu ise daha önceden 1 Eylül olarak açıklanan transfer sezonu, 8 Eylül'e dek uzatılmıştı. Ülkemizde kulüpler, bugün saat 00:00'a kadar yaptıkları transferlere lisans çıkarabilecekler.

Türkiye'de transfer sezonu ne zaman bitiyor 2021?

Türkiye'de transfer dönemi Avrupa'ya göre daha geç bitecek. Normal şartlarda 10 Haziran - 1 Eylül arasoında bitmesi gereken transfer dönemi, Kulüpler Birliği'nin talebiyle uzatıldı. Böylelikle, 1 Eylül'de biteceği duyurulan yaz transfer döneminin 17 Haziran'da başlayıp 8 Eylül 2021 tarihinde biteceği duyuruldu.