Distribütör garantisi nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Distribütör garantisi nasıl anlaşılır?
  2. KVK distribütör nedir?
  3. Telefonun GENPA garantili olduğunu nasıl anlarım?
  4. Telefonun istanbul garantili olduğunu nasıl anlarız?
  5. Distribütör nedir ne işe yarar?
  6. Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?
  7. Ithalatcı fırma garantisi ne demek?
  8. Distribütör nedir araçlarda?

Distribütör garantisi nasıl anlaşılır?

Distribütör garantili;
  1. Apple Türkiye, Samsung Türkiye gibi üretici firmanın kendisi tarafından garantilidir.
  2. Orijinal parça değişimi yapılır.
  3. Telefon ile teknik servis desteği alabilirsiniz.
  4. Fabrika çıkışı hatalı ürünler değiştirilir.
  5. Aynı sorunla üç kez teknik servise gönderilen cihazlar değiştirilir.
Daha fazla öğe...•AP 11 Şehriver 1399

KVK distribütör nedir?

Distribütör garantili ve diğer adıyla Türkiye garantili ürünler, direkt olarak üretici firmanın güvencesindedir. Ülkemizde satış yapan üretici firmalar, kullanıcılara tamir ve onarım gibi hizmetler sağlamak adına bir servise yetki vermektedir. Bunlar genellikle KVK, Genpa ve Telpa gibi servis ağlarıdır.

Telefonun GENPA garantili olduğunu nasıl anlarım?

Cihazınızın GENPA satışlı olup olmadığını öğrenmek için IMEI numarasını yazarak "Göster" butonuna basınız. Yaptığınız IMEI sorgulama işlemi garanti kontrolü için değildir. Sadece cihazınızın Genpa satışlı olup olmadığını göstermektedir.

Telefonun istanbul garantili olduğunu nasıl anlarız?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

Distribütör nedir ne işe yarar?

Distribütör bobinden aldığı elektriği, bir makara sayesinde uygun zamanda bujilere aktaran parçadır. Bujiler, distribütör sayesinde ateşlenir. Eğer distribütörde bir arızalanma meydana gelirse, ateşlenme sisteminde bir takım sorunlar çıkaracak, düzgün çalışmasını engelleyecek ve bozulmasına sebep olacaktır.

Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?

İthalatçı firma, ithal ettiği ve pazarladığı ürünlerin garantisini kendi karşılıyor. Anlaştığı bir servisle arıza ve tamir işlemlerini yaptırıyor. Distribütör garantili üründe, üretici firma anlaştığı veya kendi adına açtığı servislerle garanti kapsamı içinde ücretsiz tamir işlemlerini yapıyor.

Ithalatcı fırma garantisi ne demek?

Firma, ürünün resmi firmasıyla anlaşmalı olur ve ülkedeki dağıtımını yapar. Bu kategorideki cihazları da küçük veya büyük ölçekteki şirketlerin yurt dışından getirip ülkemizde satarlar. Bu işi yapan büyük firmaların ürünlere uyguladığı garantiye ithalatçı garantisi denir.

Distribütör nedir araçlarda?

Kelime olarak manası dağıtıcı demektir. İçten yanmalı motorlarda, indüksiyon bobini ile elde edilen yüksek gerilimli elektrik akımını bujilere dağıtan elemana distribütör denir. Yani motorlarda ateşleme tertibatının bir parçasıdır.