Filozof Meşe ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Filozof Meşe ne anlatıyor?
  2. Filozof meşe kaç yaş için?
  3. Filozof meşe kaç sayfa?
  4. Dr Miandji kimdir?
  5. Meşe ağacının yazarı kimdir?
  6. Anooshirvan Miandji nasıl okunur?
  7. Anooshirvan Miandji kac yasinda?
  8. Anooshirvan Miandji Türk mü?
  9. Anooshirvan Miandji nasil okunur?

Filozof Meşe ne anlatıyor?

Anooshirvan Miandji Filozof Meşe kitabında, çocuklara haksızlığa uğradıklarında, adil olmayan bir durum olduğunda vazgeçmemeleri, mücadele etmeleri gerektiğini anlatıyor. Yaşadığımız dünyada herkesin eşit haklara sahip olduğunu, haklarını savun(a)mayanların da sesi olmamız gerektiğini çocuklar Filozof Meşe'den okuyor.

Filozof meşe kaç yaş için?

İşte onlardan biri de yakın zamanda raflardaki yerini alan “Filozof Meşe”. Samanadam ve Süzme Felsefe kitaplarının yazarı Anooshirvan Miandji imzalı çocuk felsefe hikâye kitabı 7-12 yaş grubu öğrenciler için okunmayı bekliyor.

Filozof meşe kaç sayfa?

Filozof Meşe - Anooshirvan Miandji
Basım DiliTürkçe
Cilt DurumuCiltsiz
Sayfa Sayısı64
Yayın Tarihi2018
YazarAnooshirvan Miandji
1 satır daha

Dr Miandji kimdir?

İran Azeri Türkü olan Dr. Anooshirvan Miandji 1995 senesinden beri Ankara'da yaşamaktadır. Gazi Üniversitesi'nde Eczacılık eğitiminden sonra, Farmasötik ve Medisinal Kimya'da (birincilik derecesiyle) uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. ... İran, Türkiye ve ABD'nde çeşitli kitapları basılmıştır.

Meşe ağacının yazarı kimdir?

Güzel Meşe Ağacı Kitap Açıklaması Johann Christoph von Schmid (1768-1854) eserleri 24 dile çevrilmiş çocuk hikâyeleri yazarı ve eğitmendir.

Anooshirvan Miandji nasıl okunur?

Anooshirvan Miandji ( enuşirvan miyancı olarak okunur) söylemek biraz zor, üniversitede iken arkadaşlarım pratik bir çözüm bulup bana Şirvan demeye başlamışlardı, yakın arkadaşlarım da hep Şirvan der.

Anooshirvan Miandji kac yasinda?

50 yaşında (1971) Anooshirvan Miandji/Yaş

Anooshirvan Miandji Türk mü?

İran Azeri Türkü olan Dr. Anooshirvan Miandji 1995 senesinden beri Ankara'da yaşamaktadır. Eczacılık eğitiminden sonra, “farmasötik kimya”da (1.lik) uzmanlık bitirmiştir.

Anooshirvan Miandji nasil okunur?

Anooshirvan Miandji ( enuşirvan miyancı olarak okunur) söylemek biraz zor, üniversitede iken arkadaşlarım pratik bir çözüm bulup bana Şirvan demeye başlamışlardı, yakın arkadaşlarım da hep Şirvan der.