D-Smart GO ücretli mi?

İçindekiler:

  1. D-Smart GO ücretli mi?
  2. D-Smart GO kaç lira?
  3. D-Smart GO nasil?
  4. D-Smart GO hediye nedir?
  5. Televizyonda d smart Go nasıl açılır?
  6. Sport Smart kaç TL?
  7. D smart go yu nasıl kullanılır?
  8. D smart Go altyazı nasıl açılır?
  9. D smart nasıl satın alınır?
  10. Uydudan D smart nasıl izlenir?
  11. D smart internet kurulum ücreti ne kadar?
  12. D smart aile spor paketi kaç TL?
  13. D smart aile spor paketi hangi ligler var?
  14. D smart kumandası TV nasıl açılır?
  15. D smart Go nasıl açılır?
  16. D smart Go kimin?

D-Smart GO ücretli mi?

D-Smart abonesi misiniz? D-Smart TV üyeleri D-Smart GO'yu ücretsiz olarak kullanabilirler. Hemen D-Smart GO'ya ücretsiz üye olabilir, 1 ay boyunca Film Dizi paketinizin keyfini çıkarabilirsiniz. (Kredi kartı ve taahhüt yoktur.)

D-Smart GO kaç lira?

Yıllık aboneliklere % indirim
D-Smart Go HoşgeldinD-Smart Go Mega
89,10 TL269,10 TL
TV Kanalları Buraya tıklayarak kanal listesini görebilirsiniz.
Seç İzle
Spor
8 satır daha

D-Smart GO nasil?

D-SMART GO'YA NASIL ERİŞİRİM? D-Smart GO'ya www.dsmartgo.com.tr adresinden, cep telefonu ve tabletinize (İOS, VE ANDROİD) D-Smart GO uygulamasını yükleyerek veya smart TV uygulaması üzerinden erişebilirsiniz. ... D-Smart GO'yu mevcut paketinizin üzerine, ek paket olarak satın alabilirsiniz.

D-Smart GO hediye nedir?

Yenilenen D-Smart GO ile cep telefonunuzda, bilgisayarınızda, ve akıllı televizyonunuzda hep sizinle! Koşulsuz, şartsız 1 Ay Film Dizi Paketi Hediye! Hemen Denemeye Başla! Deneme süresinde Erken Gel Kampanyası ile Film Dizi 19,90 TL yerine 9,90 TL. (Kampanya Mart sonuna kadar geçerlidir.)

Televizyonda d smart Go nasıl açılır?

🤩 D-Smart aboneleri dilediği zaman dilediği kadar televizyon izleyebiliyor! Siz de ethernet kablonuzun bir ucunu D-Smart GO uyumlu uydu alıcısına, diğer ucunu modeminize bağlayın, kumandanın üzerindeki GO… More tuşuna basın ve D-Smart GO'nun tadını çıkartmaya hemen başlayın.

Sport Smart kaç TL?

Bu paketin fiyatı aylık 29.90 TL. Herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Spor içeriğinin olmadığı iki paketten hoş geldin paketi 9.99 TL, film ve dizi paketiyse 19.99 TL.

D smart go yu nasıl kullanılır?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D smart Go altyazı nasıl açılır?

DİL VE ALTYAZI SEÇİMİNİ NASIL YAPABİLİRİM? Kumandanız üzerindeki sarı tuşa basarak izlemekte olduğunuz program için dil ve altyazı seçeneklerini görebilirsiniz. Yukarı / aşağı ve sağ / sol tuşları ile dil ve altyazı seçenekleri üzerinde gezinebilirsiniz.

D smart nasıl satın alınır?

D-SMART'A NASIL ABONE OLABİLİRİM? D-Smart'ın HD kalitesiyle sunduğu zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

Uydudan D smart nasıl izlenir?

D-Smart uydu alıcınızın fişini çıkartıp takınız. Hala sinyal alamıyorsanız, D-Smart kumandanızın MENÜ tuşu üzerinden AYARLAR - SİSTEM AYARLARI – SİNYAL AYARLARI menüsüne geliniz. D-Smart TP1'e geldiğinizde, kumandanızın “OK” tuşuna basarak sinyali almaya başlayabilirsiniz.

D smart internet kurulum ücreti ne kadar?

60 TL D-Smart aktivasyon bedeli, 264 TL D-Smart İnternet aktivasyon bedeli ve 120 TL D-Smart (TV) İç kurulum bedeli kampanya kapsamında hediyedir. Yalın internet istenmesi durumunda aylık ücreti 15 TL yerine 7 TL'dir ve yukarıdaki fiyatlara dahildir.

D smart aile spor paketi kaç TL?

İnternet TarifeleriAile Spor PaketiFilm Dizi Paketi
10 Mbps hıza kadar limitsiz₺97,9₺102,9
24 Mbps hıza kadar limitsiz fiber₺112,9₺117,9
50 Mbps hıza kadar limitsiz fiber₺139,9₺144,9

D smart aile spor paketi hangi ligler var?

Asya Kupaları, LaLiga, CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi, İngiltere Premier Lig, İspanya Basketbol Ligi, NBA, F1 ve MOTO GP, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Hazırlık Maçları, Almanya Kupası burada! Sporsever ek paketi, ayda 11 TL ücret ile D-Smart Hoşgeldin ve Film Dizi abonelik paketlerinin üzerine alınabilir.

D smart kumandası TV nasıl açılır?

D-Smart Akıllı Kumandayı Tv ye Ayarlama
  1. D Smart Kumandanızın TV tuşuna basınız.
  2. D Smart Kumandanızın renkli tuşlarından kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basıp 3 saniye basılı tutun, TV tuşunun 2 kere yeşil renkte yanıp söndüğünü gözlemleyin.
Daha fazla öğe...

D smart Go nasıl açılır?

D-Smart GO'ya web sitesinden ve mobil uygulamalardan üye olabilirsiniz. www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan 'Kayıt Ol' bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

D smart Go kimin?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.