Instagram PC arşiv nerede?

İçindekiler:

  1. Instagram PC arşiv nerede?
  2. Instagrama pc'den nasıl post atılır?
  3. Instagram Story arşiv nerede?
  4. Instagram Post boyutu kaç?
  5. Instagram fotoğraf boyutu kaç olmalı?

Instagram PC arşiv nerede?

Arşivlenen fotoğraflar ise sağ üst köşede bulunan çevrelenmiş saat ikonunda yer alıyor. O bölümden arşivlenen fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Instagrama pc'den nasıl post atılır?

Bilgisayar tarayıcınıza https://www.instagram.com yazın ve adrese gidin. Instagram sayfası açılacak, Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi yazın. Instagram'a giriş yaptıktan sonra mouse ile sağ tıklayıp “Inspect” (İncele) seçeneğini seçin.

Instagram Story arşiv nerede?

Arşivlenen hikayelere ulaşmak için profil sayfasının sağ üst bölümünde bulunan saat ikonuna dokunmak gerekiyor. Arşiv sayfasında, tarihi geçmiş hikayelerin yanı sıra daha önce arşivlenmiş fotoğraf ve video paylaşımları da görüntülenebiliyor.

Instagram Post boyutu kaç?

Gönderi: Instagram tarafından kabul edilen gönderi boyutu 1:1 oranı ve 1080×1080 pikseldir. Dolayısıyla paylaşacağınız fotoğrafı buna göre ölçeklemenizde fayda var. Instagram aynı zamanda dikey fotoğraflar paylaşmaya da izin veriyor. Burada 4:5 oranını yani 1080×1350 piksel boyutuna göre ölçekleme yapmanız gerekiyor.

Instagram fotoğraf boyutu kaç olmalı?

Paylaşılacak fotoğrafların boyutları bu sebeple dikkat edilmesi gereken özelliklerden birisidir. Instagram fotoğrafı boyutları hakkında bilinmesi gerekenler şunlardır; - Instagram için en uygun boyutlar 1080 piksel genişlik, 566 piksel ile 1350 piksel yüksekliktir.