Aslı Şen'in babası kim?

İçindekiler:

  1. Aslı Şen'in babası kim?
  2. Ali Şen aslen nerelidir?
  3. Ali Şen Şener Şen kaç filmde oynadı?
  4. Ali sen ne zaman oldu?
  5. Begüm Şen kimin kızı?
  6. Aslı Şen kimdir vikipedi?
  7. Uğur Yücel nereli kürt mü?

Aslı Şen'in babası kim?

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in gelinidir. İş adamı Metin Şen ile evli olup 3 çocuğu vardır. Kozmetik markaları "Bellamom" ve "Ashley Joy" kurucusudur.

Ali Şen aslen nerelidir?

Ali Şen, 26 Aralık 1918 tarihinde Adana'da doğmuştur. Geçimini Adana'da marangozluk yaparak sağladı. İlk kez Adana Halkevi'nde sahneye çıktı. 19 yılları arasında gezginci Sadi Tek Tiyatro'sunda oynadı. 1950′lerin başında İstanbul'a taşındı.

Ali Şen Şener Şen kaç filmde oynadı?

Geçimini Adana'da marangozluk yaparak sağladı.Türk sinemasının efsane oyuncularından olan ve ünlü oyuncu Şener Şen'in babası olan Ali Şen, komediden drama birçok eserde yer almış, 290 kadar filmde rol almıştır ve genellikle kötü ve paragöz adam rollerinde oynamıştır.

Ali sen ne zaman oldu?

15 Aralık 1989 Ali Şen/Ölüm tarihi

Begüm Şen kimin kızı?

13 Nisan— DYP İzmir Milletvekili Süha Tanık'ın kızı Begüm, Ali Şen'in oğlu Adnan'la evli. Begüm-Adnan Şen çifti, geçen Cumartesi günü ikinci bebeklerine kavuştular.

Aslı Şen kimdir vikipedi?

1977 yılının Eylül ayında aslen İstanbul'da dünyaya gelmiş Başak burcudur. Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından yurtdışında pazarlama üzerine de eğitim almıştır. ... Aslı Şen günümüzde ise girişimci, iş kadını ve kozmetikçi olarak iş hayatını sürdürmektedir.

Uğur Yücel nereli kürt mü?

1957 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Vanlıdır.[kaynak belirtilmeli] İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi ve 1977 yılında tek kişilik bir gösteriyle oyunculuk kariyerine başladı.