Ilker ayrık ve eşi Kim?

İçindekiler:

  1. Ilker ayrık ve eşi Kim?
  2. İlker Ayrık ve eşi nasıl tanıştı?
  3. İlker Ayrık kimdir evli midir?
  4. İlker Ayrık'ın restoranı nerede?
  5. Ayrık'ın eşi kim?
  6. İlker Ayrık ailesi nereli?
  7. Ilker ayrık hangi programı sunuyor?
  8. Ilker ayrık hangi programda?

Ilker ayrık ve eşi Kim?

Sanem Ayrıke. 2009 İlker Ayrık/Eşi

İlker Ayrık ve eşi nasıl tanıştı?

Yaşarsın Aşkım'ın sunucu olarak bilinse de aynı zamanda yapımcısı da olan İlker Ayrık, 'eşiniz Sanem Hanım'la nasıl tanıştınız' sorusuna verdiği cevapla 15 yıl platonik aşk beslediği eşiyle çocukluk arkadaşı olduklarını açıkladı.

İlker Ayrık kimdir evli midir?

2009 yılında Geniş Aile dizisindeki rolü ile beğeni kazandı. 2012 yılında başlayan ve TRT'de oynayan Seksenler dizisindeki Çağatay rolü ile herkes tarafından tanındı. ... İlker Ayrık, 2009 yılında Sanem Ayrık ile evlendi. Ferit (d.) adında bir oğlu vardır.

İlker Ayrık'ın restoranı nerede?

Sanatçı İlker Ayrık ve eşi Sanem Bağcı Ayrık'ın; Moda'da herkesin gitmek istediği, farklı zevklere hitap eden bir mekanı, tüm İstanbul ile paylaşma hayalinden yola çıkarak hayata geçirdiği Rita Moda, bölgenin en hip restoranı olmaya aday.

Ayrık'ın eşi kim?

Sanem Ayrıke. 2009 İlker Ayrık/Eşi

İlker Ayrık ailesi nereli?

İlker Ayrık, tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Arnavut kökenli babasının adı Vehbi Ayrık'tır. Bir abisi ve bir ablası vardır. Babası, o 9 yaşındayken ölmüş.

Ilker ayrık hangi programı sunuyor?

İlker Ayrık ile 1-0” bilgi değil, tahmin edenin kazandığı bir yarışma programı. Eğlenceli oyunları, sürpriz konukları ve İlker Ayrık' ın samimi sunumuyla ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan program büyük ödülleri ile de göz dolduruyor.

Ilker ayrık hangi programda?

İlker Ayrık'la Bir Sıfır her Cumartesi ve Pazar Kanal D'de!...