Bio enerji ile hangi hastalıklar tedavi edilir?

İçindekiler:

  1. Bio enerji ile hangi hastalıklar tedavi edilir?
  2. Kenan Boyraz kim?
  3. Bio enerji nasıl kullanılır?
  4. Alfa Bio Enerji Nedir?
  5. Hasan Kalkan kimdir?
  6. Erol Konuk Kimdir?
  7. Bioenerji her insanda var mıdır?
  8. Biyoenerji nedir psikoloji?
  9. Bio enerji kaynakları nelerdir?
  10. Alfa tekniği nedir?
  11. Alfa Omega şifa enerjisi nedir?
  12. Quark bioenerji nedir?
  13. Bioenerji nasıl hissedilir?
  14. Herkes bioenerji uzmanı olabilir mi?
  15. Bio enerji ölçümü nasıl yapılır?
  16. Bioenerjinin zararları var mıdır?
  17. Bio enerji nasıl üretilir?
  18. Bioenerji eğitimi kimler alabilir?

Bio enerji ile hangi hastalıklar tedavi edilir?

Kronik yorgunluk sendromu, epilepsi, MS hastalığı, beyin felci, epilepsi, Prostat, diyabet, pankreas ve böbrek hastalıkları, Kas güçsüzlüğü ve denge bozukluğu gibi hastalıkların tedavisine yardımcı olur.

Kenan Boyraz kim?

KENAN BOYRAZ (Bioenerjist-Hipnotist) Orta Asyada; Kazakistan, Kırgızistan , Rusya'da Alternatif Sağlık ve Alternatif Psikoloji öğrenimi gördü. (Bioenerji, akupunktur,hipnoz). Bununla beraber mental motivasyon, fütürizm felsefesi, mistik konsantrasyon, sezgi, pranayama yoga konularında özel uygulamalı dersler aldı.

Bio enerji nasıl kullanılır?

Alet, cihaz, şua ve ilaç kullanılmadan uygulanır. Bioenerjist bedenin 20 - 30 cm uzağından el değmeden; avuç içlerinden kişinin vücuduna pozitif enerjiyi pompalar enerji bu bölgeden içeri girer dağılır ve vucüttan dışarı negatif enerjinin atılımı sağlanır. Böylece vucüt, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.

Alfa Bio Enerji Nedir?

Bir anlamda Alfa Bioenerji güncellenmiş etkili enerji frekanslarına dayalı ve içinde kozmik bilgi barındıran modern bir şifa metodudur.Başkalarına öğretildiğinde de aynı etkiyi gösteren mükemmel bir şifa teknolojisidir. Rus, Kaman, Çin ve kadim bioenerji tekniklerinin ruhunu da içinde barındırmaktadır.

Hasan Kalkan kimdir?

Aydın'ın Koçarlı İlçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Kore gazisi 87 yaşındaki Hasan Kalkan, tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Felç geçirerek tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Hasan Kalkan, Maltepe Belediyesinin desteğiyle yaşama tutundu.

Erol Konuk Kimdir?

Enerji Tıbbı Derneği üyesi ve Tamamlayıcı Tıp ve Bioenerji Pratisyenleri Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Şu ana kadar 1987 yılında Rusya'da tamamlayıcı tıp bioenerji eğitimi almış. ... Daha sonra Avrupa Birliği Sağlık Örgütü tarafından Tamamlayıcı Tıp Uzmanı diploması, nişanı ve plaketi almıştır.

Bioenerji her insanda var mıdır?

Evrensel yaşam enerjisi anlamına gelen bioenerji, yaşamın ta kendisidir ve yaşayan tüm canlılarda doğal bir şekilde vardır. İnsanların bioenerjisi diğer canlılardan çok daha yüksek ve fark edilirdir. Bioenerji kimlerde olur sorusunun cevabı aslında herkestir ancak herkes bioenerjisini yönetemez ya da yönlendiremez.

Biyoenerji nedir psikoloji?

Vücudumuzda gerçekleşen bütün olaylar ve işleyen tüm sistemler beyin kontrolü altında çalışır ve her birinin görevini de beyin kontrol eder. Bu düzenekte bazen bozulmalar meydana gelebilmektedir. Bioenerji, bu bozulan dengede hem vücudun hem de psikolojinin aynı anda iyileşmesini sağlayan şifa tekniğidir. ...

Bio enerji kaynakları nelerdir?

Biyokütle enerjisi; odun, odun kömürü, hayvan dışkısı, tarım ürünleri ve orman sektörü organik atıkları, alkol ve metan mayalanması, çeşitli su bitkileri gibi biyolojik kaynaklar yolu ile elde edilen enerji türüdür. Çoğunlukla ısınma amaçlı kullanılır.

Alfa tekniği nedir?

Bir anlamda alfa bioenerji güncellenmiş etkili enerji frekanslarına dayalı ve içinde kozmik bilgi barındıran modern bir şifa metodudur. Rus, Şaman, Çin ve kadim bioenerji tekniklerini de kısmen barındırmaktadır.

Alfa Omega şifa enerjisi nedir?

Alfa Omega Şifa Enerjisi güçlü bir enerjidir ve kaynağı Metatron'un platinyum ışığıdır. ... Yukarıda da bahsedildiği gibi, enerji çok güçlüdür ve seans esnasında, kendinize yapıyorsanız siz, danışanınıza yapıyorsanız danışanınız, fiziksel bedenleri üzerinizde güçlü reaksiyonlar algılayabilir, hissedebilirsiniz.

Quark bioenerji nedir?

Quark bioenerji nedir hakkında sorulara cevap verirsek, Quark bioenerji yaşama dönük sağlık ve canlılık enerjisidir. Yüksek frekanslı kozmik bir enerjidir. Dalgalar halinde kainata akan bir hayat akımıdır. Atomun çekirdek etrafındaki elektronlarının yörünge hareketleri buna bağlıdır.

Bioenerji nasıl hissedilir?

Bioenerji uygulamalarımız esnasında kendinizde sıra dışı enerjiler ya da bir güç hissetmeniz mümkün hale gelmektedir. Uygulamalarımız esnasında ellerde oluşan titreşimler gibi ya da hafif karıncalanmalar da görülür. Bu herkeste var olan fakat ender olarak açığa çıkarılan bir gücün işaretidir.

Herkes bioenerji uzmanı olabilir mi?

Bunun için öncelikle bioenerji uzmanının kendi bioenerjik alanının olumlu, güçlü ve sağlam olması gerekmektedir. Bioenerji uzmanı kendi pozitif enerjisini karşısındaki kişiye aktarır ve bu şekilde şifa verir. Herkes bioenerji uzmanı olamaz.

Bio enerji ölçümü nasıl yapılır?

Cihaz, alet, şua ve ilaç kullanılmadan biyoenerji uygulaması yapılır. Biyoenerjist avuç içlerinden kişinin vücuduna el değmeden; bedenin 30cm uzağından pozitif enerjiyi pompalar. Enerji bu bölgeden içeri girer, dağılır ve vücuttan dışarı negatif enerjinin atılmaları sağlanır.

Bioenerjinin zararları var mıdır?

Bioenerji uygulaması yapıldıktan sonra kişinin daha önce başından geçmiş hastalıkları vücutta iz bıraktığı için nüksedebilir. Bunlardan en sık görülenlerine örnek verirsek diş ağrıları, baş ağrıları, bel ve boyun ağrıları, mide bulantısı, kusma, baş dönmesi, ishal söylenebilir.

Bio enerji nasıl üretilir?

Biyokütle enerjisi; odun, odun kömürü, hayvan dışkısı, tarım ürünleri ve orman sektörü organik atıkları, alkol ve metan mayalanması, çeşitli su bitkileri gibi biyolojik kaynaklar yolu ile elde edilen enerji türüdür.

Bioenerji eğitimi kimler alabilir?

Gerçek insan varlığını anlamak için çabalayan ve bu felsefeye inanan, sevgi ve istek duyan herkes sertifikalı bioenerji eğitimine katılabilirler ve tüm sertifika programlarını bitirdiklerinde (level III eğitim programı bittiğinde) profesyonel olarak Bioenerji Uzmanı olabilirler.