Akbank İnternet bankacılığı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Akbank İnternet bankacılığı nasıl kullanılır?
  2. Akbank aktivasyon kodu nasıl alınır?
  3. Akbank Mobil şifremi nasıl alırım?
  4. Akbank Mobil aktivasyon nasıl yapilir?
  5. Yapı kredi kullanıcı kodu nasıl alırım?
  6. Cepteteb kullanıcı adı nasıl alınır?
  7. Akbank canlı destek nasıl yapılır?
  8. Akbank 6 haneli şifre nasıl alınır?
  9. Akbank mobil uygulamasına nasıl girilir?

Akbank İnternet bankacılığı nasıl kullanılır?

Akbank İnternet'e Giriş
  1. ​​ Akbank İnternet'e nasıl giriş yapabileceğinizi adım adım öğrenin! ...
  2. Müşteri numarası ile giriş için müşteri numaranızı* veya TC kimlik numaranızı girin. Ardından Akbank Şifrenizi** girin.​​​ ...
  3. ​ ...
  4. Sadece ilk girişte güvenlik resminizi belirleyip, Akbank Şifrenizi ve kullanıcı adınızı* değiştirin.​

Akbank aktivasyon kodu nasıl alınır?

Aktivasyon kodu, Akbank Direkt İnternet'ten ya da uygulama ekranındaki link aracılığıyla alınabilmektedir. Akbank Direkt İnternet'ten aktivasyon kodu almak için: Akbank Direkt İnternet'teki “Şifreci – Mobil Aktivasyon Kodu” menüsünden sizin için özel olarak üretilen kodu görebilirsiniz.

Akbank Mobil şifremi nasıl alırım?

Bireysel müşterilerimiz Cep Şifre kilidini açtırmak için 444 25 25 Telefon Şubesi'ni arayabilir veya en yakın Şubemize başvurabilirler. Kurumsal müşterilerimiz ise bu işlem için Şubelerine başvurmalıdırlar.

Akbank Mobil aktivasyon nasıl yapilir?

Aktivasyon işlemini, Akbank İnternet'te "Kişisel Ayarlar" menüsündeki "Akbank Şifreci" adımında yer alan “Aktivasyon” menüsünden yapabilirsiniz. Cihazın arkasında yer alan "Cihaz Seri Numarası" ve cihaz ile üretilen iki adet şifreyi girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Yapı kredi kullanıcı kodu nasıl alırım?

Dilerseniz daha kolay bu kodu internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Güvenlik Ayarları/ Kullanım Ayarları menüsünde yer alan Kullanıcı Kodu Ayarları adımından değiştirebilirsiniz. Kullanıcı Kodunuzu unuttuysanız bu bilgiyi, 4' ü aradıktan sonra 4 tuşlayarak İnternet Destek hattımızdan öğrenebilirsiniz.

Cepteteb kullanıcı adı nasıl alınır?

CEPTETEB İnternet Şubesi şifrenizi teb.com.tr veya wap.teb.com.tr Anında Şifre'den, TEB Şube ve ATM'lerinden veya 08 TEB Telefon Şubesi'nden sırasıyla 4 ve 3'ü tuşlayarak kolayca alabilir, bankacılık işlemlerinizi online olarak anında gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank canlı destek nasıl yapılır?

444 25 25: Çağrı merkezini aradığınızda müşteri temsilcisine öncelikli olarak bağlanabilirsiniz.

Akbank 6 haneli şifre nasıl alınır?

Akbank Kart şifrenizi oluşturmak için; BKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz Akbank Kart'ınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin. (Örnek: BKSIFRE 1234) Sonrasında cep telefonunuza gelecek şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.

Akbank mobil uygulamasına nasıl girilir?

Akbank Mobil'e ilk kez giriş yaparken kullanmak istediğin bilgiyi seç. Dilersen Müşteri numaranı* dilersen TC kimlik numaranı ardından Akbank şifreni** gir. *Müşteri numaran için Akbank Kart'ının üzerine veya Akbank Hesap cüzdanına bakabilirsin.