Destekleme ve Yetiştirme kursu ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Destekleme ve Yetiştirme kursu ne zaman başlıyor?
  2. Destekleme ve Yetiştirme Kursları nereden yapılır?
  3. DYK kurslari ne zaman basliyor?
  4. EBA Kurs başvurusu nasıl yapılır 2020?
  5. 2021 DYK ne zaman başlıyor?

Destekleme ve Yetiştirme kursu ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için düzenlediği destekleme ve yetiştirme kursları başvuruları bekleniyor. 'de başlayacak destekleme ve yetiştirme kursları 10 Haziran 2022'de sona erecek.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları nereden yapılır?

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak. E-KURS BAŞVURU 2021 NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK kurslari ne zaman basliyor?

31 Ağustos- tarihleri arasında sınıfların belirlenmesinin ardından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının açılışı yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül'de başlayacak. Eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları 10 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacak.

EBA Kurs başvurusu nasıl yapılır 2020?

EBA'da kurs girişi bulunmamaktadır. MEB kurs başvuruları ile ilgili tüm başvuruları e-kurs.meb.gov.tr adresi üzerinden almaktadır. Bu adres üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her sene kılavuz yayımlanarak e-kurs başvuru tarihleri açıklanmaktadır.

2021 DYK ne zaman başlıyor?

31 Ağustos-3 Eylül 2021 tarihleri arasında sınıfların belirlenmesinin ardından Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının açılışı yapılacak. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül'de başlayacak. Eğitim-öğretim yılı boyunca devam edecek Destekleme ve Yetiştirme Kursları 10 Haziran 2022 tarihinde tamamlanacak.