LEVO oldu mü?

İçindekiler:

  1. LEVO oldu mü?
  2. Levo ne oldu?
  3. Knight Online LEVO kimdir?
  4. Jahrein kaç izlendi?
  5. Jahrein ne zaman yayın yapıyor?
  6. Unlost kaç izlendi?

LEVO oldu mü?

Dün akşam haberini aldım. 54 yaşındaydı kalp krizinden ölmüş. Hiç bir rahatsızlığı yoktu. Çok ani oldu. Benim için gidin babanıza sarılın konuşun arayın.

Levo ne oldu?

Twitch Türkiye'nin önde gelen yayıncıları arasında yer alan Levo, yaklaşık 1 hafta önce kanalının sebepsiz yere kalıcı olarak kapatıldığını açıklamıştı. ... Ünlü ismin, Twitch'te yayın yaptığı esnada eşine ağır hakaret eden birine "seni bulup komaya sokmak lazım" dediği için kalıcı olarak yasaklandığı ortaya çıktı.

Knight Online LEVO kimdir?

Levo lakabıyla tanınan yayıncının gerçek adı ise Levent Balım.

Jahrein kaç izlendi?

Yayın, anlık olarak 300 bini aşkın kişi tarafından izlendi ve bir siyasi parti liderinin katıldığı ilk internet yayını oldu. Sonuç, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği röportajdan sonra ifadeye çağrıldığını duyurdu. 12 Haziran 2021 tarihli yayınında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ağırladı.

Jahrein ne zaman yayın yapıyor?

Jahrein
Dönem2009 - Günümüz (Twitch)
Yayın türüGündem, Oyun, Siyaset
YouTube bilgileri
KanalGamerJah
15 satır daha

Unlost kaç izlendi?

Türkiye Twitch'te 140.000 canlı izlenme sayısıyla En Çok İzlenen Yayın rekorunu ve tek sezonda 8000 Twitch abonesiyle En Çok Yeni Aboneye Sahip Yayıncı rekorunu kırdı. UNLOST, Türkiye'de birçok farklı oyun topluluklarının kurulmasına katkıda bulundu ve 50'den fazla offline, 200'den fazla online turnuva düzenledi.