Yuvacık Diş Hastanesinden nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Yuvacık Diş Hastanesinden nasıl randevu alınır?
  2. Marmara Üniversitesi Randevu nasıl alınır?
  3. Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nasıl randevu alınır?
  4. Periodontoloji randevu nasıl alınır?
  5. Cerrahpaşa Hastanesine randevu nasıl alınır?
  6. Çapa Göz Bölümü nereye taşındı?

Yuvacık Diş Hastanesinden nasıl randevu alınır?

Kocaeli Üniversitesi'ne bağlı olan Yuvacık'taki Diş Hastanesi, ilimizde kanal tedavisi yapılan yegane kamu kuruluşu. Bu hastaneye çok yoğun ilgi var. Muayene ve tedavi olmak isteyenlerin (344 22 22) veya (344 11 11) numaralı telefonları arayarak randevu alması gerekiyor.

Marmara Üniversitesi Randevu nasıl alınır?

Randevu nasıl alınır? ALO 182 aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır.

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nasıl randevu alınır?

Web sitemiz (http://dishek.kocaeli.edu.tr/) üzerinden randevu almaları gerekmektedir. randevu almaları gerekmektedir.

Periodontoloji randevu nasıl alınır?

Periodontoloji Uzmanına muayene olmak için öncelikle kurumdan bir hekime 182 veya Merkezi Randevu Sisteminden (MHRS) randevu alarak muayene olduktan sonra diş hekimi tarafından Periodontoloji Uzmanına sevki uygun görülen hastalar Periodontoloji randevusu için 182 veya Merkezi Randevu Sisteminden (MHRS) adresinden ...

Cerrahpaşa Hastanesine randevu nasıl alınır?

Hastaneye 02 03 00 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi olmak isteyenler MHRS sistemi, alo 182, hastanenin telefon numarası ya da hastane sitesinden online randevu butonuna tıklayarak istedikleri zamana randevu alabilmektedir.

Çapa Göz Bölümü nereye taşındı?

İstanbul Tıp Fakültesi'nin Vatan Yerleşkesi'nde KBB, GÖZ ve Cerrahi Hastanesi Hizmete Açıldı Ülkemizin köklü çınarı olan İstanbul Tıp Fakültesi, Vatan yerleşkesinde Türkiye'nin ilk KBB, GÖZ ve Cerrahi Hastanesini 9 Ekim'de hizmete açtı.