2021 öğretmen Mülakatlari ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 öğretmen Mülakatlari ne zaman?
  2. Öğretmenlik Mülakat sonuçlarına nereden bakılır?
  3. 2021 öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Mülakatta en fazla kaç puan verilir?
  5. Aday öğretmen mülakat komisyonunda kimler var?
  6. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  7. MEB öğretmen Atamaları Ne zaman?

2021 öğretmen Mülakatlari ne zaman?

Ayrıca Covid-19 salgını sebebiyle karantina uygulaması nedeniyle sözlü sınava katılamayan adaylar da başvurularını, 17 Mayıs - 25 Haziran tarihlerinde yapacak. Bu durumdaki adayların sözlü sınavları da, 28 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Öğretmenlik Mülakat sonuçlarına nereden bakılır?

Öğretmen adayları sonuçları, e-Devlet üzerinden veya PBS (Personel Bilgi Sistemi) üzerinden öğrenebilecek. Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, 12-16 Temmuz tarihleri arasında alınacak ve 2 Ağustos'ta sonuçlandırılacak. Atama tercihleri 1-6 Eylül tarihlerinde alınacak.

2021 öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atama tercihleri 1-6 Eylül tarihlerinde alınacak. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ise 8 Eylül 2021'de açıklanacak.

Mülakatta en fazla kaç puan verilir?

Mülakatlarda adayların eğitim bilimleri, genel kültür, iletişim becerileri, ikna kabiliyeti ve muhakeme gücü değerlendirilecek. Sözlü sınavlarını olmaya başlayan öğretmen adayları şimdiden sonuçların ilan edileceği tarihi merak etmeye başladı. Mülakatlarda 60 puan ve üstü alan adaylar tercihte bulunabilecek.

Aday öğretmen mülakat komisyonunda kimler var?

Sözlü sınav komisyonu; Bakan veya görevlendireceği birim amiri tarafından belirlenen kamu görevlilerinden oluşacak bir başkan, iki asıl üyeden oluşur. İhtiyaç duyulduğunda değerlendirilmek üzere iki yedek üye de bulunabilir. Yedek üyeler, sınav merkezlerinde oluşturulan yedek üye havuzundan görevlendirilir.

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI NE ZAMAN? Karantina nedeniyle sözlü sınava katılamayan adayların sözlü sınavları 28 Haziran -2 Temmuz tarihlerinde yapılacak ve sözlü sınavların sonuçları 8 Temmuz'da ilan edilecek.

MEB öğretmen Atamaları Ne zaman?

15 bin öğretmen ataması için başvuruda bulunan adaylar - tarihleri arasında sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav sonuçları tarihinde duyurulacak. Öğretmen ataması tercihleri - tarihleri arasında gerçekleşecek.