Türksat internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Türksat internet paketimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Kablonet kota var mı?
  3. Kablonet interneti nasıl veriyor?
  4. Kablonet kota bitince ne olur?
  5. Uydunet nasıl iptal edilir?
  6. Kablonet ile Uydunet aynı mı?
  7. Kablonet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?
  8. Kota bitince ne olur?
  9. Limitsiz internette kota aşımı olur mü?
  10. Kablonet altyapısı kime ait?

Türksat internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Türksat Taahhüt Sorgulama - 08 Arayınız.

Kablonet kota var mı?

Kablonet, kotalı tarifelerinde ise “kotalı” ve “duran kotalı” olmak üzere iki seçenek sunuyor. Kotalı tarifelerde aylık kotaya ulaşıldığında, GB başına 0.50 TL'lik ücretlendirme yapılırken, duran kotalı tarifelerde ise belirlenen kotaya ulaşılınca internet hizmeti durduruluyor.

Kablonet interneti nasıl veriyor?

Türksat A.Ş. tarafından verilen fiber internet hizmetidir. Kablo TV altyapısının bulunduğu her yerden internet hizmetini kullanabilirsiniz. Uydunet yani Kablonet, Kablo TV altyapısı üzerinden bilgisayarınıza bağlanan bir modem vasıtasıyla telefon hattına ihtiyaç duymadan internete bağlanmanızı sağlayan bir sistemdir.

Kablonet kota bitince ne olur?

Satın alınan kota paketi tükendiğinde kullanıcı eski tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir. İlave kota paketleri 30 gün boyunca geçerlidir. Paket aktif olunca SMS ile kullanıcılarımız bilgilendirilmektedir.

Uydunet nasıl iptal edilir?

Uydunet (Kablonet) aboneliği nasıl iptal edilir? Abonelik iptalini, Türksat İl Müdürlüklerine ve Türksat İş Ortalklarına bizzat başvurarak veya İl Müdürlüklerine faks ile dilekçe göndererek yapabilirsiniz.

Kablonet ile Uydunet aynı mı?

İnternet ve televizyon alanlarında profesyonel olarak hizmet almanıza olanak sağlar. Uydunet olarak hizmet vermiş olan firma günümüzde isim değişikliği yaparak kablonet ismini almış bulunuyor.

Kablonet fiber hangi altyapıyı kullanıyor?

Kablonet, Türksat Kablo TV A.Ş. ' ye ait olan yeni nesil fiber internet hizmetidir. Tamamen fiber optik altyapısı sayesinde 100 Mbps gibi hızları kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kota bitince ne olur?

Kotalı internette kota sıfırlanması her aybaşında gerçekleşir. Kota aşımından sonra internet hızı düşer.

Limitsiz internette kota aşımı olur mü?

İnternet servis sağlayıcılarının sunduğu limitsiz tarifelerinin de aslında bir limiti var. Limitsiz tarife sahibi ADSL abonesinin ay içerisindeki kullanımı, 'adil kullanım noktası' ile tabir edilen bir kotaya ulaştığında abonenin veri indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor.

Kablonet altyapısı kime ait?

Kablonet, Türksat Kablo TV A.Ş. ' ye ait olan yeni nesil fiber internet hizmetidir. Tamamen fiber optik altyapısı sayesinde 100 Mbps gibi hızları kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.