Ünlü mafya babası Kürt idris nereli?

İçindekiler:

  1. Ünlü mafya babası Kürt idris nereli?
  2. Kürt idris ne zaman ölmüştür?
  3. Idris Özbir kaç yaşında öldü?
  4. Kürt idris nerede öldürüldü?
  5. Ali Özbir kimdir kac yasinda?
  6. Esra Erol'un çocuğu kimdir?
  7. Ali Özbir kaç yaşında Esra Erol?

Ünlü mafya babası Kürt idris nereli?

İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars'ta dünyaya geldi. İstanbul'a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. "Kürt" lakabı da buradan gelmektedir. 1970'li yılların başında İstanbul şehrine gelerek mafyalık bazında ufak tefek suçlar işleyerek adını biraz olsun duyurdu.

Kürt idris ne zaman ölmüştür?

İdris Özbir (1937, Susuz, Kars - 19 Aralık 2002, İstanbul), 1937 yılında Kars ilinin Susuz ilçesinde doğmuştur. Küçük yaşlarda İstanbul'a gelmiştir. Yeraltı dünyasında Kürt İdris namı ile ünlenmiştir. 19 Aralık 2002 tarihinde Sarıyer'deki evinde ölmüştür.

Idris Özbir kaç yaşında öldü?

65 yaşında (1937–2002) İdris Özbir/Öldüğü zamanki yaşı

Kürt idris nerede öldürüldü?

İdris Özbir en son çek senet tahsilatından 8 ay hapis yatıp yılında serbest kaldı. İdris Özbir, 19 Aralık 2002 yılında Sarıyer'deki evinde akciğer kanserinden öldü. 65 yaşında ölen Kürt İdris'in cenazesine çok sayıda ünlü ismin katılması dikkat çekmişti. Kürt İdris'in eşi Marika Özbir Yunan asıllıydı.

Ali Özbir kimdir kac yasinda?

Ali Özbir aslen Karslı. Temmuz 1968 doğumlu olan Ali Özbir'i Türkiye sunucu Esra Erol ile olan evliliğinden tanıdı. Ali Özbir Esra Erol evliliğiyle hayatı en çok merak edilen isimler arasına girdi. Ali Özbir ailesi özellikle de babasının hikayesi onu daha çok merak edilen bir isim haline getirdi.

Esra Erol'un çocuğu kimdir?

Ömer Erol Özbir Esra Erol/Çocukları

Ali Özbir kaç yaşında Esra Erol?

Ali Özbir nereli ve kaç yaşında? Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Temmuz 1968 tarihinde Kars'ta dünyaya gelmiştir. Ali Özbir, bir dönemin tanınmış mafya babalarından Kürt İdris'in oğludur Ancak Ali Özbir babasının yolundan gitmemiş ve turizm sektörüne girmiştir.