General Mobile GO 8 ekran ne kadar?

İçindekiler:

  1. General Mobile GO 8 ekran ne kadar?
  2. GM 8 ekran değişimi garantiye girer mi?
  3. GM 8 Go batarya kaç mAh?
  4. GM 8 boyu kaç cm?
  5. Ekranı çatlayan telefon garantiye girer mi?
  6. Telefonu düşürmek Garantiye girer mi?
  7. GM8 go ne zaman çıktı?
  8. Ekran kırılınca ne yapmalıyım?
  9. Telefon ekranı kaç para?
  10. Cep telefonu servis süresi kaç gün?

General Mobile GO 8 ekran ne kadar?

"Yedek Parça > Ekran"
İlan BaşlığıUyumlu MarkaFiyat
GENERAL MOBiLE GM9 GO GM8 GM8 GO GM6 GM5D EKRAN LCD DOKUNMATİKGeneral Mobile239,80 TL
GENERAL GM5 PLUS AİR GM9 GO GM6 GM8 ONE 4G DOKUNMATİK EKRANGeneral Mobile69,80 TL
TURKCELL T60 T70 T80 ÖN CAM DOKUNMATİK EKRAN SIFIR ORJİNALTurkcell69,80 TL
18 satır daha

GM 8 ekran değişimi garantiye girer mi?

General Mobile GM 8 Ekranı Kırıldı Garantiye Girer Mi ? ... Tüm telefon üreticileri tarafında, ekran kırılması, ön camın çatlaması, ekran darbe alması sonucu çalışamaz hale gelmesi ve sıvı teması tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

GM 8 Go batarya kaç mAh?

General Mobile GM 8 Go'nun en dikkat çeken yanı ise 3500 mAh'lik bataryası. Düşük güç tüketimine sahip işletim sistemi ve az güç ihtiyacı olan mütevazi donanımla beraber, 3500 mAh'lik batarya GM 8 Go'ya 2 gün yeterli gücü sunacak.

GM 8 boyu kaç cm?

154.2 x 72.7 x 7.96 mm boyutlarındaki model ayrıca 152 gram ağırlığında. 3075 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç alan modeli kutusundan çıkan silikon kılıf hediyesiyle birlikte 3GB RAM, 32 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonu 999 TL'ye; 4GB RAM, 64 GB dahili hafızaya sahip olan versiyonu ise 1099 TL'ye satışa ...

Ekranı çatlayan telefon garantiye girer mi?

Cep telefonu üreticileri, ön cam, ekran ve dokunmatik alanda meydana gelen çatlama ve kırılma gibi tüm zararları tamamen kullanıcı hatası kapsamında görüyor. Dolayısıyla kırılan ya da çatlayan ekranları garanti kapsamında değiştirmiyorlar.

Telefonu düşürmek Garantiye girer mi?

Telefonları gün boyu elimizde tuttuğumuz için düşürme ve çarpma gibi istenmeyen durumlarla sık karşılaşıyoruz. Sert zemine düşen, duvara çarpan ya da üzerine sert bir cisim düşen cep telefonlarında başta ekran ve kasa kırılması gibi sorunlar yaşanabiliyor. Bu tip durumlar garanti kapsamı dışında değerlendiriliyor.

GM8 go ne zaman çıktı?

General Mobile GM 8 Go 16 GB Siyah
MarkaGeneral Mobile
İşletim SistemiAndroid
İşletim Sistemi VersiyonuAndroid 8.1 (Oreo GO Edition)
Çıkış Yılı2018
5 satır daha

Ekran kırılınca ne yapmalıyım?

Eğer akıllı telefonunuzun ekranı kırıldıysa ve bunun yanında dokunmatik panel hala çalışıyor ise yapmanız gereken öncelikle kırılan camı değiştirmektir. Bunun yanında ekran değişimi de yaşanan sorun için etkili çözüm yollarından biri olmaktadır.

Telefon ekranı kaç para?

O halde sadece ön cam değişimi yapılması yeterlidir ve ön cam değişimi fiyatı 100 TL'dir. Ancak telefonunuzun görüntüsü yok ise, dokunmatiğin bir kısmı ya da tamamı basmıyorsa ya da iç ekranda kırılma yaşanmış ise full tek parça ekran değişimi yapılması gerekmektedir ve ücreti 300 TL'dir.

Cep telefonu servis süresi kaç gün?

Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.