Yeni hat ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yeni hat ücreti ne kadar?
  2. Türk Telekom yeni hat ne kadar 2021?
  3. Yeni hat alırken ne gerekli?
  4. Hat çıkartmak için ne gerekli?
  5. Faturalı hat almak ücretli mi?
  6. Türk Telekom hat satışı nasıl yapılır?
  7. Türk Telekom faturalı hat alırken ücret ödeniyor mu?
  8. Faturalı hat almak için ne gerekir?

Yeni hat ücreti ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Türk Telekom yeni hat ne kadar 2021?

Türk Telekom faturasız yeni hat fiyatları ve ücretleri, 2021 yılında bayilerde 105 TL ile 200 TL arasında değişmektedir.

Yeni hat alırken ne gerekli?

Teslimat sırasında yanınızda kimlik belgenizi ve son 2 aya ait herhangi bir adres gösterir belgeyi (fatura, ikametgah belgesi vs.) hazır bulundurmanız gerekmektedir.

Hat çıkartmak için ne gerekli?

Turkcell'li Olmak
  • Nüfus Cüzdanı (kimlik alternatiflerini öğrenmek için tıklayın)
  • Son iki aydan birine ait sabit fatura (fatura alternatifleri) olmalıdır.
  • Abonelik Sözleşmesi örneğini incelemek için tıklayın. ( Abonelik Sözleşmesinin aslını Turkcell Mağazaları'nde doldurabilirsiniz)

Faturalı hat almak ücretli mi?

Faturalı Hat Alırken Ücret Ödeniyor Mu? Faturalı hat alırken hat parası ödenmemektedir. ... Bu para da 12 taksite bölünmektedir. Operatörler üzerinde genellikle 8 -9 TL bir fatura yansıması olmaktadır.

Türk Telekom hat satışı nasıl yapılır?

Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir.

Türk Telekom faturalı hat alırken ücret ödeniyor mu?

Türk Telekom yeni hat alırken herhangi bir ücret ödenmemektedir. Fakat özel iletişim vergisi denilen yukarıda da bahsettiğimiz vergi alınmaktadır. Bu vergi de 12 aylık taahhüt boyunca size yansıtılmaktadır.

Faturalı hat almak için ne gerekir?

Kimlik Kartı, Çipli Kimlik Kartı, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri Kartı), Polis Kimliği, Öğretmen Kimliği, Geçici Kimlik Belgesi. İlgili firmanın abonelik sözleşmesini doldurup, kimliğinizi ibraz edip sabit bir faturanızı ya da kredi kartı ekstrenizi de teslim edip hattınızı alabilirsiniz.