CS GO merminin nereye gittiği yeri görme?

İçindekiler:

  1. CS GO merminin nereye gittiği yeri görme?
  2. CS GO konsol nasıl açılır 2020?
  3. Kantır 1.6 hileleri nasıl yapılır?
  4. CS GO bombanın nereye gittiği yeri görme kodu?
  5. CS GO mermi izi nasıl açılır?
  6. CS GO konsol nasıl aktif edilir?

CS GO merminin nereye gittiği yeri görme?

Oyun konsolunu açın. Konsolu açabilmek için ESC tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Ardından, karşınıza gelen panele bind shift “+speed; r_cleardecals” kodunu yazın. Bu kodu yazdıktan sonra mermi izini görmek istemiyorsanız Shift tuşuna basmanız kafi.

CS GO konsol nasıl açılır 2020?

CS:GO'ya giriş sağlıyoruz, daha sonra karşımızda bulunan ana menü'de ayarlar sekmesine tıklıyoruz. Ayarlar sekmesine tıkladıktan sonra karşımıza çıkan seçeneklerden, oyun ayarları yazan bölüme giriyoruz. Oyun ayarları bölümüne erişim sağladığımız zaman, orada geliştirici konsolunu etkinleştir diye bir seçenek mevcut.

Kantır 1.6 hileleri nasıl yapılır?

Counter Strike 1.6 hilelerini açmak için öncelikle oyun kurucusu sizin olmanız gerekiyor. Oyuna başladıktan sonra “ tuşuna ya da ESC tuşuna basarak hileleri aktif etmeniz gerekiyor. Console kısmına sv_cheats 1 yazarak enter tuşuna basın ve artık hilelerinizi istediğin gibi yazabilirsiniz.

CS GO bombanın nereye gittiği yeri görme kodu?

sv_grenade_trajectory 1 ( Herhangi bir bombayı attıktan sonra arkasından bombanın gidiş yönünü gösteren iz çıkartır. ) sv_grenade_trajectory_time 10 ( Bomba izi 10 saniye sonra silinir. )

CS GO mermi izi nasıl açılır?

CS GO Mermi izi Kodu
  1. Oyun konsolunu açın. Konsolu açabilmek için ESC tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
  2. Ardından, karşınıza gelen panele bind shift “+speed; r_cleardecals” kodunu yazın. Bu kodu yazdıktan sonra mermi izini görmek istemiyorsanız Shift tuşuna basmanız kafi.

CS GO konsol nasıl aktif edilir?

olarak ayarlayın.
  1. Steam'i açın ve Counter-Strike: Global Offensive'i başlatın.
  2. Ana menüden dişli simgesini seçin ( Ayarlar menüsü )
  3. Oyun. sekmesinin altında. Oyun. bölümünde. Geliştirici Konsolunu Etkinleştir (~) seçeneğinin yanındaki ok işaretini bulun, tıklayın ve. Evet. olarak görünmesini sağlayın.