YouTube video silince izlenme saati de siliniyor mu?

İçindekiler:

  1. YouTube video silince izlenme saati de siliniyor mu?
  2. YouTube kaç abone para?
  3. YouTube para kazanma özelliği ne zaman açılır?
  4. YouTube hangi saatte video atılır?

YouTube video silince izlenme saati de siliniyor mu?

YouTube kanalınızdaki bir videoyu silmek istediğinizde kaldırma işlemi hemen başlatılır ve ilgili video, YouTube'daki arama sonuçlarında artık görünmez. İzlenme süresi gibi videoyla ilişkilendirilen veriler, toplu raporlarda yer almaya devam eder ancak silinmiş videoyla ilişkilendirilmez.

YouTube kaç abone para?

YOUTUBE'DAN KAÇ ABONEDEN SONRA PARA KAZANILIR? YouTube 'da aktif olarak içerik üreten kişinin en az kanalının 1000 abone olması gerekiyor. 1000 Aboneden sonra para kazanabilirsiniz.

YouTube para kazanma özelliği ne zaman açılır?

Aktif olarak içerik üretenler belirlenen kurallara uyulması halinde para kazanma özelliğini aktifleştirebilirler. Youtube'dan para kazanmak için kanalın en az 1000 abone, 10000 kanal görüntülenmesi ve son saat izlenmiş olması gerekir.

YouTube hangi saatte video atılır?

Youtube'da İçerik Paylaşımı İçin İyi Zamanlar 1,5 milyar aktif kullanıcısı ve yoğun trafiğiyle en fazla trafik olan sosyal ağlardan birisi Youtube'da etkili paylaşım saatlerini kullanıcılar ve gündem belirliyor. Genel olarak Youtube'da içeriklerin izlenme aralığı akşam saatleri 19:00 24:00 aralığı olarak öne çıkıyor.