Yılan burcunun özellikleri ne?

İçindekiler:

  1. Yılan burcunun özellikleri ne?
  2. Yılan burcu hangi burca giriyor?
  3. 2020 Yılan burcu hangi ay?
  4. Yılancı diye bir burç var mı?
  5. Ophiuchus hangi burç?
  6. Boğa hangi burç oluyor?
  7. Yeni burçlar geçerli mi?

Yılan burcunun özellikleri ne?

Yılan Burcu genel özellikler Sessiz ve etkileyicidirler. Hiç bir hedefe direk gitmezler. İşlerini dolaylı yollardan hallederler. Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur.

Yılan burcu hangi burca giriyor?

YILAN BURCU NEDİR? Yılan burcu, yay burcunu da içine alan bazı burçların tarihinin değişmesiyle birlikte ortaya çıkan burcu ifade etmektedir. Sosyal medyada, NASA'nın yaptığı iddia edilen açıklamalara göre yılan burcu, astronomi takvimine 13'üncü burç olarak eklenmiş ve 29 Kasım-17 Aralık tarihlerini içine almıştır.

2020 Yılan burcu hangi ay?

Burçların tarihlerinin değiştiği ve 13. yeni bir burcun eklendiği iddiaları geçtiğimiz yıllarda da gündem olmuştu. Ancak NASA, bu iddiaları yalanlamıştı. Yeni burçlara göre, 29 Kasım - 17 Aralık tarihleri arasında doğanların burcunun Yılan burcu olduğu iddia ediliyor.

Yılancı diye bir burç var mı?

Yapılan araştırmalara göre "Yılancı Burcu" Denilen yeni bir burç ortaya çıktı. ... Dolayısıyla günümüzde burçlar, artık eski tarihlerinde değil" açıklamasında bulunurken, yeni hesaplamaya göre Başak burcu 44, Akrep burcuysa 6 günü kapsadı.

Ophiuchus hangi burç?

Her 6 ayda bir "Ophiuchus, (Yılan burcu) 13. burç" ile ilgili haberler karşımıza çıkıyor ve burçlara inanan bir çoğumuz hemen paniğe kapılıyor.

Boğa hangi burç oluyor?

Özellikle burçların yönetici gezegenlerine göre kişilik, fiziksel ve karakteristik özellikleri ortaya konulmaktadır. Burçlar hakkında bilgi sahibi olunduğunda kişiler hakkında daha doğru yaklaşımlarda bulunmak mümkün. Aynı zamanda 21 Nisan ve 20 Mayıs tarihleri arasında doğan kişiler boğa burcu olurlar.

Yeni burçlar geçerli mi?

Astrologlara göre bu haber doğru değil. Kimsenin burcu değişmedi. Astrologlar kullandıkları zodyağın mevsimsel olduğunu, astrolojide her şeyin sabit ve değişmez olduğunu söylüyor. Gökyüzünde bir yıldızın varlığı ve yokluğu mevsimsel zodyağı ve tarihleri değiştirmiyor.