WhatsApp en son sürümü hangisi?

İçindekiler:

  1. WhatsApp en son sürümü hangisi?
  2. WhatsApp Güncelleme En son ne zaman?
  3. WhatsApp iOS kaç destekliyor?
  4. WhatsApp sözleşmesi ne zamana ertelendi?
  5. WhatsApp iOS hangi sürümleri destekliyor?

WhatsApp en son sürümü hangisi?

WhatsApp'ın 2.21.17.16 kodlu son Android beta sürümü, bir süredir kullanım olan Süreli Mesajlar özelliğinin kapsamını genişletti.

WhatsApp Güncelleme En son ne zaman?

WhatsApp 'de resmi soruşturmalar ve kullanıcıların tepkilerinin ardından kullanıcılara yeni sözleşmedeki değişimleri daha iyi anlatabilme gerekçesiyle 8 Şubat tarihini olarak güncelledi.

WhatsApp iOS kaç destekliyor?

iPhone'da WhatsApp'ı kullanabilmek için iOS 10 veya daha güncel bir iOS sürümü gerekir. En iyi uygulama deneyimi için, telefonunuzun desteklediği en güncel iOS sürümünü kullanmanızı öneriyoruz. iPhone yazılımınızı nasıl güncelleyebileceğinizi öğrenmek için lütfen Apple Destek web sitesini ziyaret edin.

WhatsApp sözleşmesi ne zamana ertelendi?

Son dakika: Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan, kullanıcılarına dayattığı skandal gizlilik sözleşmesinin ardından oluşan tepkiler üzerine yeni bir hamle geldi. WhatsApp'ın tarihi itibarıyla yürürlüğe gireceğini duyurduğu yeni gizlilik sözleşmesi 15 Mayıs'a ertelendi.

WhatsApp iOS hangi sürümleri destekliyor?

iOS 10 veya daha güncel bir iOS sürümü yüklü iPhone'lar. JioPhone ve JioPhone 2 dahil olmak üzere KaiOS 2.5.1 veya daha güncel bir KaiOS sürümü yüklü belirli telefonlar.