0850 200 46 10 nerenin numarası?

İçindekiler:

  1. 0850 200 46 10 nerenin numarası?
  2. AÖF bürosuna nasıl ulaşabilirim?
  3. Açıktan üniversite okunur mu?
  4. Aof sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?
  5. Açıktan üniversite okumak için ne yapmalıyım?
  6. Açıktan üniversite okumak için nereye başvurulur?
  7. Aof kayıt yenileme nasil yapılır 2022?

0850 200 46 10 nerenin numarası?

“Açıköğretim sistemi ile ilgili bilgi almak için öğrencilerimiz Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'ni 46 10-19 (10 hat) ya da 444 10 26 numaralarını arayarak 7/24 bilgi alabilirler.

AÖF bürosuna nasıl ulaşabilirim?

AÖF bürolarımızın öğrenciler tarafından aranabilecek bireysel telefon numaraları bulunmamaktadır. Bunun nedeni ise yanıtların tek bir elden verilmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimiz 0850 200 46 10-19 (10 Hat) Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini arayarak sorularına yanıt alabilirler.

Açıktan üniversite okunur mu?

Açıktan üniversite okumak, öğrenciler tarafından tercih edilebiliyor. ... Açıktan üniversite okumak için kişilerin lise mezunu olması gerekiyor. Lise mezunu olmayan kişilerin, açık öğretime kayıt olması mümkün değildir. Açıköğretim üniversiteleri ilk olarak lise diplomasını talep ediyor.

Aof sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini; https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan giriş yaparak, Açıköğretim Fakültesi Bürolarından, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10 telefon numarasını arayarak.

Açıktan üniversite okumak için ne yapmalıyım?

Açıktan üniversite okumak için kişilerin lise mezunu olması gerekiyor. Lise mezunu olmayan kişilerin, açık öğretime kayıt olması mümkün değildir. Açıköğretim üniversiteleri ilk olarak lise diplomasını talep ediyor. Lise diploması olmayan bireyler, açıktan üniversite okuyamıyor.

Açıktan üniversite okumak için nereye başvurulur?

AÖF KAYIT TARİHLERİ AÖF internet başvurusu http://aof.anadolu.edu.tr adresinden yapılacaktır. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz.

Aof kayıt yenileme nasil yapılır 2022?

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.