n11 com kargo ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. n11 com kargo ne zaman gelir?
  2. n11 kargo takip nasıl yapılır?
  3. N11 ödeme onayı nasıl yapılır?
  4. N11 hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?
  5. n11 ürün onayı nedir?

n11 com kargo ne zaman gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

n11 kargo takip nasıl yapılır?

Kargo bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numaranıza SMS ile gönderilir. Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz.

N11 ödeme onayı nasıl yapılır?

Siparişe nasıl onay veriyorum? Üye olarak alışveriş yaptıysanız siparişe onay vermek için; Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Alışverişi Tamamla butonuna basmanız yeterli.

N11 hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?

N11.com Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, PTT Kargo, UPS, Sürat Kargo, DHL Kargo, Fillo Kargo, FedEx Kargo, TNT Kargo şirketleriyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır.

n11 ürün onayı nedir?

Ürün Onayı, siteye yüklediğiniz ürünün satışta olup olmadığını belirtir. Kategori bazlı olarak yüklenen ürünler direk satışa açıldığı gibi '' Onay Bekliyor '' statüsü sonra kategori yöneticinizin onayı ile ilgili statüde satışa açılabilir.