MSP nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. MSP nasıl giriş yapılır?
  2. MSP oyunu nasıl bir oyun?
  3. MovieStarPlanet oyunu ne zaman kuruldu?
  4. MSP 2 nasıl indirilir?
  5. MSP hangi ülkenin?
  6. MSP açılmıyor ne yapmalıyım?
  7. MovieStarPlanet kaç yaş için?
  8. MSP türkiyeye ne zaman geldi?
  9. MSP yi kim kurdu?
  10. Movie Star Planet güvenli mi?
  11. MovieStarPlanet hesabım çalındı ne yapabilirim?
  12. MovieStarPlanet engeli nasıl kaldırılır?
  13. MSP tr serveri ne zaman açıldı?
  14. MSP kaç yaş için?
  15. Movie Star Nasıl Para Kazanılır?
  16. MSP nasıl şikayet edilir?
  17. Papara hesabım çalındı nasıl geri alabilirim?
  18. MSP de bir kişiyi nasıl engellenir?
  19. MovieStarPlanet kapanıyor mu?

MSP nasıl giriş yapılır?

MovieStarPlanet serüvenine başlamak için öncelikle bir hesap açman gerekiyor. Eğer bilgisayardan oynuyorsan, yapman gereken tek şey anasayfadaki "ŞİMDİ OYNA"ya tıklamak. Eğer mobilden oynuyorsan, "YENİ KULLANICI"ya tıkla. Daha sonra kız veya erkek bir karakter seçip yeni movie star'ını oluştur.

MSP oyunu nasıl bir oyun?

MovieStarPlanet, 8-15 yaş arası çocuklar için hazırlanan, sanal dünyada kendi karakterinizi kurup arkadaşlıklar edinebileceğiniz, film yapabileceğiniz, alışveriş yapabileceğiniz, kendi fotoğrafınızı paylaşabileceğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz bir oyundur.

MovieStarPlanet oyunu ne zaman kuruldu?

2009, Danimarka MovieStarPlanet/Kuruluş tarihi

MSP 2 nasıl indirilir?

Nasıl PC için MovieStarPlanet 2 Indirmek için: Adım 1: NOX uygulamasını başlatın ve varsayılan Google Play hesabınız veya Gmail ile giriş yapın. Adım 2: uygulama içinde arama çubuğunu bulun ve "MovieStarPlanet 2 " yazın. Adım 3: MovieStarPlanet 2 uygulaması 'Nı tıklatın ve yükleme işlemini başlatın.

MSP hangi ülkenin?

Millî Selamet Partisi (kısaca MSP), 19 arasında Türkiye'de faaliyet göstermiş İslamcı bir siyasi parti.

MSP açılmıyor ne yapmalıyım?

Oyuna neden giremiyorum? Teknik bir sorunum mu var?
  1. Öncelikle Flash Player'ın ve tarayıcının son (en güncel) sürümünü kullandığından emin ol. ...
  2. MovieStarPlanet'i hızlı ve akıcı bir biçimde çalıştırabilecek bir cihaz kullandığından emin ol.
Daha fazla öğe...

MovieStarPlanet kaç yaş için?

MovieStarPlanet oyunları genel olarak 8 ve 15 yaşları arasındaki kullanıcılar içindir. MovieStarPlanet sitenin yetişkinler (18 yaş üzeri) tarafından kullanılmasını desteklemez.

MSP türkiyeye ne zaman geldi?

Millî Selamet Partisi (kısaca MSP), 19 arasında Türkiye'de faaliyet göstermiş İslamcı bir siyasi parti.

MSP yi kim kurdu?

Necmettin Erbakan Süleyman Arif Emre Millî Selamet Partisi/Kurucuları

Movie Star Planet güvenli mi?

MovieStarPlanet harici ödeme sağlayıcılarla çalışıyor ve bu nedenle kredi kartı veya banka bilgilerinizi kaydetmiyor. Ödeme sağlayıcısının bilgi toplama ve saklama hizmeti, Veri Güvenliği Yasası'nın ve tüm uluslararası güvenlik standartlarının kriterlerine uygundur. ...

MovieStarPlanet hesabım çalındı ne yapabilirim?

Eğer öyleyse, bilgisayardaki anasayfada bulunan "Parolayı unuttum" seçeneğine tıklayarak parolanı geri alabilirsin. Bunu yaptıktan sonra e-posta hesabını kontrol etmeyi unutma! Orada MovieStarPlanet'ten sana gönderilen bir e-posta olacak ve movie starın için yeni bir parola koyabileceksin.

MovieStarPlanet engeli nasıl kaldırılır?

Kullanıcıları MovieStarPlanet uygulamasından da engelleyebilir veya engellerini kaldırabilirsin. Bunun için o kullanıcının profilini aç ve sarı üçgen ikonuna (rapor) tıkla. Daha sonra kullanıcıyı engelleyebilirsin.

MSP tr serveri ne zaman açıldı?

Millî Selamet Partisi
Kuruluş tarihi
Kapanış tarihi
ÖncülüMillî Nizam Partisi
ArdılıRefah Partisi
9 satır daha

MSP kaç yaş için?

MovieStarPlanet oyunları genel olarak 8 ve 15 yaşları arasındaki kullanıcılar içindir. MovieStarPlanet sitenin yetişkinler (18 yaş üzeri) tarafından kullanılmasını desteklemez.

Movie Star Nasıl Para Kazanılır?

StarCoin, MovieStarPlanet'in sanal para birimidir. Bütün movie star'lar StarCoin kazanabilir. Mesela çarkıfeleği her gün bir kere çevirebilirsin. Reklam izleyebilir, her gün sana bırakılan hediyeleri toplayabilirsin (almak için giriş yapmayı unutma) ve çok daha fazlasını yapabilirsin.

MSP nasıl şikayet edilir?

Kullanıcıları MovieStarPlanet uygulamasında da şikayet edebilirsin. Profillerine dokun ve sarı üçgen ikonuna (rapor) tıkla. ÖNEMLİ: Bir başka kullanıcının seni şikayet etmesi, illa uyarı veya engel alacağın anlamına gelmez. Lütfen sadece MovieStarPlanet'in kurallarına aykırı davranan kullanıcıları şikayet et.

Papara hesabım çalındı nasıl geri alabilirim?

Papara'ya kayıtlı cep telefonundan 08 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da Papara'ya kayıtlı e-posta adresinden destek@papara.com adresine yazarak talebini bildirmen yeterlidir.

MSP de bir kişiyi nasıl engellenir?

Kullanıcıları MovieStarPlanet uygulamasından da engelleyebilir veya engellerini kaldırabilirsin. Bunun için o kullanıcının profilini aç ve sarı üçgen ikonuna (rapor) tıkla. Daha sonra kullanıcıyı engelleyebilirsin.

MovieStarPlanet kapanıyor mu?

MovieStarPlanet 2 evrenimizdeki yeni bir oyundur ve hem MovieStarPlanet hem de MovieStarPlanet 2 uzun süre varlığını sürdürecek. MovieStarPlanet 2'yi geliştirirken MovieStarPlanet'e tema çıkartmaya ve bakım yapmaya devam edeceğiz. Tıpkı BlockStarPlanet'i geliştirdiğimiz gibi.