Arda Berkay davası ne oldu?

İçindekiler:

  1. Arda Berkay davası ne oldu?
  2. Arda Turan kime silah sıktı?
  3. Arda Turan kime Yavşadı?
  4. Arda Turan beraat etti mi?
  5. Arda Turan neden ceza almadı?
  6. Arda Turan hapse neden girdi?
  7. Arda Turan Özlem Şahin'in kulağına ne dedi?
  8. Arda Turan kime Sarkti?
  9. Berkay Şahin ne iş yapıyor?
  10. Ada Şahin nereli?
  11. Istinaf mahkemesi beraat kararı bozar mi?
  12. Beraat kararı istinaf bozar mı?
  13. Arda Turan ne cezası verildi?
  14. Arda Turan ne suç işledi?
  15. Arda Turan'ın bonservisi hangi takımda?
  16. Arda Turan hapis yatti mi?
  17. Arda Turan Ozleme ne dedi?

Arda Berkay davası ne oldu?

Sanık Arda Turan'ın "cinsel taciz" suçundan beraatine hükmeden mahkeme, sanığı "ruhsatsız silah taşıma" suçundan 10 ay, "korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek" suçundan 10 ay ve "kasten yaralama" suçundan 1 yıl 15 gün olmak üzere toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırmıştı.

Arda Turan kime silah sıktı?

Arda'nın Berkay'a kafa attığı olay, hastanede de devam etmişti. Arda bir silah ile hastaneye gitmiş ve burada da tartışma devam etmişti.

Arda Turan kime Yavşadı?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün sabaha kadar Emirgan'daki Gizli Kalsın'da eğleniyordu. İkili bir anda tartışma yaşamaya başladı ve Arda, Berkay'a saldırdı. İddiaya göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e “Çok güzel bir kızsın, bekar olsan seni kaçırmazdım” dedi.

Arda Turan beraat etti mi?

Evli olmasaydın seni kaçırmazdım” diyerek cinsel tacizde bulunduğu, daha sonra Arda Turan ile Berkay Şahin arasında kavga yaşanmasına ilişkin davada, tarihinde karara çıkmıştı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik “Cinsel taciz” suçundan beraat kararı vermişti.

Arda Turan neden ceza almadı?

PFDK, Galatasaraylı Arda Turan'a "hakaret" gerekçesiyle 2 maç men cezası verdi. ... Arda Turan, Fenerbahçe derbisindeki "hakareti" gerekçesiyle TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilmişti.

Arda Turan hapse neden girdi?

Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik "Cinsel taciz" suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Arda Turan Özlem Şahin'in kulağına ne dedi?

Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin'in yanına gidip ”Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi. Özlem Ada Şahin, Arda Turan'a ”Ne diyorsun sen, kendine gel” dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Özlem Ada Şahin, Arda Turan'a ”Ne diyorsun sen, kendine gel” dedi.

Arda Turan kime Sarkti?

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece, Emirgan ünlü gece kulübü Gizli Kalsın'da kavga etti.

Berkay Şahin ne iş yapıyor?

Şarkıcı Berkay/Meslekleri

Ada Şahin nereli?

Ayvalık, Türkiye Özlem Ada Şahin/Doğum yeri

Istinaf mahkemesi beraat kararı bozar mi?

Yargıtay 15 ve 16'ncı Ceza Daireleri, FETÖ üyeliği ve görevi kötüye kullanmak suçlarından beraat kararı veren istinaf mahkemeleri kararlarını “dosya üzerinden beraat verilemeyeceği” görüşüyle bozdu. Bu kararlara göre istinaf mahkemeleri duruşma yapmadan, dosya üzerinden beraat kararı veremeyecek.

Beraat kararı istinaf bozar mı?

Beraat Kararına İtiraz, İstinaf veya Temyiz Başvurusu Beraat kararları aleyhine istinaf kanun yoluna başvurulabilir. Ancak, üst sınırı 500 günü geçmeyen adli para cezasını gerektiren suçlardan “beraat hükümleri” kesindir. Bu hükümler aleyhine istinaf yoluna başvurulamaz (CMK md. 272/3-b).

Arda Turan ne cezası verildi?

İstanbul. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) bugün gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, Arda Turan'a 2 resmi müsabakadan men cezasının yanı sıra 13 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

Arda Turan ne suç işledi?

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın üçüncü duruşmasında Arda Turan cinsel taciz suçundan beraat etti. Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Arda Turan'ın bonservisi hangi takımda?

Dört sezon Atlético formasını giyen Turan, bu kulüpte 2012 yılında UEFA Süper Kupası, 2011-12 sezonunda UEFA Avrupa Ligi, 2013-14 sezonun La Liga, 2012-13 sezonunda Copa del Rey ve 2014 yılında Supercopa de España şampiyonluklarını yaşadı. 6 Temmuz 2015 tarihinde €34 milyon bonservis bedeli ile Barcelona'ya transfer ...

Arda Turan hapis yatti mi?

Asliye Ceza Mahkemesi, Arda Turan hakkında Özlem Şahin'e yönelik "Cinsel taciz" suçundan beraat kararı vermişti. Mahkeme, Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından ise toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası vermişti.

Arda Turan Ozleme ne dedi?

Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan (31), Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin'in yanına gidip ”Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi. ... Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Berkay, Arda'ya gidip ”Eşimi eve bırakıp döneceğim.