Dünyanın en tehlikeli şehri neresi?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en tehlikeli şehri neresi?
  2. Türkiye'nin en pis yeri neresidir?
  3. Honduras tehlikeli mı?
  4. Türkiye'nin en temiz şehri neresi?
  5. Türkiye'de en iyi hava nerede?
  6. Türkiyenin En Temiz Havası hangi ilde?
  7. Türkiyenin en temiz havası hangi şehirde?

Dünyanın en tehlikeli şehri neresi?

Cinayet oranı en yüksek olan ülkeler sıralamasında 2017'den bu yana ilk sırada yer alan Meksika, bu yıl da listede birinci. Rapora göre dünyanın en tehlikeli şehri her 100 bin kişide 109,38 cinayet oranıyla Celaya.

Türkiye'nin en pis yeri neresidir?

Türk Hava Hakkı Platformu'nun raporuna göre Türkiye'de uluslararası standartlar açısından en kirli havaya sahip il Iğdır olarak açıklanırken, en temiz ilin ise 1900 metre rakımlı Ardahan olduğu belirtildi.

Honduras tehlikeli mı?

Honduras'ın San Pedro Sula, dünyanın en tehlikeli kenti kabul ediliyor. Kentte her 100 bin kişiden 169'u cinayete kurban gidiyor. Birçok kuruluş, turistleri bu kentten uzak durmaları konusunda uyarıyor.

Türkiye'nin en temiz şehri neresi?

Türkiye'nin havası en temiz ve en kirli illeri belli oldu. Temiz Hava Hakkı Platformu tarafından hazırlanan rapora göre, ülkenin havası en temiz olan şehirleri Rize,Artvin ve Tunceli oldu. Havası en kirli Iğdır, Bursa, Düzce, Afyon, Kahramanmaraş ve Manisa gibi iller oldu.

Türkiye'de en iyi hava nerede?

Temiz Hava Hakkı Platformu'nun son 3 yılda Türkiye'deki hava kirliliğinin geldiği boyutu anlatan raporunu açıkladı. Rapora göre, Türkiye'nin havası en temiz ili Ardahan. Ardahan'ı sırasıyla izleyen iller ise Artvin, Rize, Kırşehir ve Tunceli. Havası en kirli iller ise Iğdır, Kahramanmaraş ve Afyonkarahisar.

Türkiyenin En Temiz Havası hangi ilde?

Türkiye'de hava kirliliğinin en yoğun olduğu iller Çorum, Erzurum, Düzce, Amasya ve Konya oldu. Rapora göre, havası en temiz il Yozgat oldu.

Türkiyenin en temiz havası hangi şehirde?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme Merkezi'ne bağlı Sürekli İzleme Merkezi verilerine göre Türkiye'nin en kalitesiz havası Düzce'de ölçüldü. Havası en temiz şehir ise Bursa.