Güzelleşmek için hangi dua okunur?

İçindekiler:

  1. Güzelleşmek için hangi dua okunur?
  2. Guzellesmek icin hangi esma?
  3. Yüz güzelliği için hangi zikir çekilir?
  4. Ya Musavvir ne için okunur?
  5. Ya Musavvir günde kaç kere okunur?

Güzelleşmek için hangi dua okunur?

İlk aşamada, 3 kere besmele çekilir, daha sonra 7 kez ya Musavvir zikri çekilir ve 1 kez dua okunur. İkinci aşamada 3 kere besmele çekilir, daha sonra 14 kez ya Şafi zikri çekilir ve 1 kez dua okunur. Son aşamada ise 3 kere besmele çekilir, daha sonra 21 kez ya Cemil zikri çekilir ve son bir kez dua okunur.

Guzellesmek icin hangi esma?

Ya Musavvir ve Güzellik duası; 3 besmele çekilir ve 7 defa Ya Musavvir okunur ve şu 1 defa özel dua söylenir; ” Allah'ım, sen tasvir edenlerin en güzeli ve suret çizenlerin en iyisisin. Senin kainata renk veren ve evreni süsleyen Musavvir esmana sığınarak kendime de güzellik ve tatlılık diliyorum.

Yüz güzelliği için hangi zikir çekilir?

“Kul huvallâhu ehad. Allâhus samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekun lehu kufuven ehad.”

Ya Musavvir ne için okunur?

l Her sabah, seher vakti 336 defa Ya Musavvir zikrine devam edenin evlenmek için karşısına hayırlı bir kısmet çıkacaktır. l Allah' tan istekte bulunacak kimsenin yürekten dua ederek akşam namazından sonra 21 kez Ya Musavvir zikrine devam etmesi tavsiye edilir.

Ya Musavvir günde kaç kere okunur?

Rabbine dua edip yalnızca Rabbinden isteklerde bulunan kişiler akşam namazını kıldıktan sonra 21 defa “Ya Musavvir” zikri yapmalıdır. Sabahları seher vaktinde her günYa Musavvir” zikrine 336 kere tekrarlamasıyla evlenmek isteyenlere hayırlı bir kısmet çıkacaktır.