Ininal hangi bankaya?

İçindekiler:

  1. Ininal hangi bankaya?
  2. Ininal Kart bankası nedir?
  3. Ininal para transferi nasıl yapılır?
  4. ininal Kart kime bağlı?
  5. Ininal hangi kuruma bağlı?
  6. Ininal karta nasıl para havale yapılır?
  7. ininal Kart IBAN numarası var mı?
  8. Ininal karta Euro yüklenir mi?
  9. ininal Kart nereye bağlı?
  10. Trendyol ininal Kart geçer mi?
  11. Ininal karta para gonderilir mi?
  12. Bankadan Paparaya nasıl para gönderilir?

Ininal hangi bankaya?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

Ininal Kart bankası nedir?

İninal Kart, herhangi bir hesap açmadan, kredi kartı sahibi olmadan, karta para yüklenerek ödeme yapılabilen bir ön ödemeli kart çözümüdür. İninal Kart; Yurt içinde ve yurt dışında, ... Kredi kartı ve banka kartının geçtiği her yerde kullanılabilir.

Ininal para transferi nasıl yapılır?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

ininal Kart kime bağlı?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal hangi kuruma bağlı?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal karta nasıl para havale yapılır?

Diğer bankalarda hesapların varsa EFT ile para transferi menüsüne gir; IBAN numarası alanına: TR 89 61 ve açıklama alanına yalnızca aktif kullandığın sanal ya da fiziksel kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarasını aralarında boşluk bırakmadan girerek işlemi tamamla.

ininal Kart IBAN numarası var mı?

Alıcı : İninal Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. IBAN : TR 89 61 Açıklama: Kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarası

Ininal karta Euro yüklenir mi?

Artık ininal ile ücretsiz döviz hesabı açıp, kolayca Dolar ve Euro alıp satabilirsin!

ininal Kart nereye bağlı?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Trendyol ininal Kart geçer mi?

Cevap: Merhaba , ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

Ininal karta para gonderilir mi?

Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsin. Dilersen kartındaki bakiyeyi ATM'lerden nakit çekebilir, ininal Cüzdan üzerinden ininal Kart'lar arası para transferi yapabilir, 300'den fazla kuruma ait faturayı ödeyebilir ve tüm oyun E-Pin'lerini satın alabilirsin.

Bankadan Paparaya nasıl para gönderilir?

Papara hesabından dilediğin kişinin Papara hesabına veya banka hesabına ücretsiz para gönderebilirsin....
  1. Papara hesabına giriş yap ve Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla.
  2. Papara'nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç.
  3. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap.