Yurtiçi Kargo adıma kargo var mı?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo adıma kargo var mı?
  2. Yurtiçi Kargo Müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?
  3. Yurtiçi Kargo takip no nasıl alınır?
  4. Yurtiçi Kargo yu nereye şikayet edebilirim?
  5. Yurtiçi Kargo şubeye nasıl bağlanılır?
  6. Yurt içi kargo kime aittir?
  7. Yurt içi kargo saat kaçta açılıyor?
  8. Arıkanlı Holding kime ait?

Yurtiçi Kargo adıma kargo var mı?

Yurtiçi Kargo Adıma Kargo Var mı? Yurtiçi kargo firmasından tarafınıza kargo iletildi ve takip numarasını bilmiyorsanız 444 99 99 numaralı hat üzerinden isminizle sorgulama yapabilirsiniz. Ek olarak size en yakın şubeye giderekte bu sorgulama işlemini sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Müşteri temsilcisi ile nasıl görüşebilirim?

Çağrı Merkezi (444 99 99) | Yurtiçi Kargo.

Yurtiçi Kargo takip no nasıl alınır?

Yurtiçi Kargo üzerinden gönderdiğiniz ürünün takibini internet üzerinden yapmak istiyorsunuz ancak elinizde gönderi takip no bulunmuyor. Endişe etmeyin! Yurtiçi Kargo gönderi numarasını herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesinden direk giderek ya da Yurtiçi kargo çağrı merkezini arayarak ulaşabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo yu nereye şikayet edebilirim?

Bu kapsamda “www.yurticikargo.com” adresinde iletişim formunu doldurarak öneri, şikayet, bilgi isteği ve teşekkürlerinizi iletmeniz durumunda “Ad-Soyad, T.C.

Yurtiçi Kargo şubeye nasıl bağlanılır?

444 99 99'u arayın. 1'i tuşlayın. 8'i tuşlayın. ve bağlanmak için bekleyin.

Yurt içi kargo kime aittir?

Yurtiçi Kargo, "Söz Verdiğimiz Gibi" sloganından hareketle 1982 yılında, Dr. İbrahim Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye'deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.

Yurt içi kargo saat kaçta açılıyor?

Yurtiçi Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerine ulaşılmak istendiğinde ise 444 99 99 numaralı telefondan ulaşılarak bilgi alınabiliyor.

Arıkanlı Holding kime ait?

Yurtiçi Kargo ve MEF okullarını da bünyesinde barındıran Arıkanlı Holding'in sahibi İbrahim Arıkan, Özel Dershaneler Birliği'nin (ÖZDEBİR) kurucusu ve ilk başkanı idi. MEF Üniversitesi Arıkan'ın vefatını böyle duyurdu: İBRAHİM ARIKAN KİMDİR?