Aşk ve mavinin sonunda ne oldu?

İçindekiler:

  1. Aşk ve mavinin sonunda ne oldu?
  2. Aşk ve Mavi ne zaman final yapacak?
  3. Aşk ve Mavi Ali neden öldü?
  4. Aşk ve mavi servet kimdir?
  5. Emrah Erdoğan Aşk ve maviden neden ayrıldı?
  6. Aşk ve mavinin evi nerede?
  7. Emrah Kınalı Kar dizisinden neden ayrıldı?
  8. Çocukluktaki Mavi nin gerçek adı nedir?

Aşk ve mavinin sonunda ne oldu?

Dizinin final bölümünde, Yaman'ın Mavi'ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi'nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. ... Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi'den çıkarmaya kararlıdır. Aşk ve Mavi 78. final bölümü ile ekran macerasına son verdi.

Aşk ve Mavi ne zaman final yapacak?

Alınan bilgilere göre başrollerini Keremcem, Burcu Kıratlı, Kenan Bal ve Cüneyt Mete gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Aşk ve Mavi dizisi 78.bölümü ile 16 Kasım Cuma günü final yaparak seyircisine veda edecek.

Aşk ve Mavi Ali neden öldü?

Aşk ve Mavi'nin 19 Ekim tarihli bölümünde; Cemal'in büyük oyununu bozan Ali bunun bedelini ağır bir şekilde ödedi. Cemal ve Ali arasında yaşanan arbede sonucunda yere düşerek kafasını taşa vuran Ali, hayatını kaybetti.

Aşk ve mavi servet kimdir?

Derya Artemel'in Aşk ve Mavi dizisinde oynadığı Servet karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Emrah Erdoğan Aşk ve maviden neden ayrıldı?

Aşk ve Mavi dizisinden istediği zammın geri çevrilmesi üzerine ayrılma kararı alan Emrah, diziye nefes kesen bir bölümle veda etti. Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra ayrılma kararı diziden almıştı.

Aşk ve mavinin evi nerede?

Göreçki'lerin Konağı Sinasos Otel NTC Medya tarafından çekimleri yapılan Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerinin çoğu Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan Sinasos Palace Otel'de ve ayrıca Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp'te yapılıyor. İkinci Asmalı Konak olma yolun hızla ilerleyen otel, dizinin hayranlarının akınına uğruyor.

Emrah Kınalı Kar dizisinden neden ayrıldı?

DMC'ye transfer olan Emrah, yapımcısı Osman Yağmurdereli'ye, kararına gerekçe olarak bir aya kadar çıkaracağı yeni albümü ve yaz turnesini gösterdi. ... İki yıldır büründüğü 'Ali Öğretmen' rolü ve dizinin çekildiği Bursa ile İstanbul arasında mekik dokumak zorunda kalması, Emrah'ı hayli yordu.

Çocukluktaki Mavi nin gerçek adı nedir?

Çocukluk dizisinde Mavi karakterine çocuk oyuncu Beren Gökyıldız hayat veriyor.