En son Survivor şampiyonu kim oldu?

İçindekiler:

  1. En son Survivor şampiyonu kim oldu?
  2. İsmail Balaban KAC OY ALDI?
  3. İsmail Balaban ne kazandı?
  4. Survivor'da şampiyon olana ne veriliyor?
  5. Survivor 2021 İsmail Balaban ne kazandı?
  6. İsmail Balaban güreşecek mi?
  7. Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2021 Kim Kazandı?

En son Survivor şampiyonu kim oldu?

Yıllardır ilgiyle takip edilen Survivor'da son şampiyon da belli oldu. Galataport'ta düzenlenen Survivor 2021 finalinde İsmail Balaban Survivor 2021 şampiyonu oldu.

İsmail Balaban KAC OY ALDI?

Finale kalan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz için gece boyunca oylar atıldı. Hayranları tarafından en çok oyu alan Balaban, 2021 Survivor şampiyonu olarak geceye adını yazdırırken, oy sayısı merak konusu oldu. Ünlü güreşçi halk tarafından yapılan oylamada 32 milyon 1 oy aldığı kayıtlara geçti.

İsmail Balaban ne kazandı?

Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı.

Survivor'da şampiyon olana ne veriliyor?

Survivor 2020'de şampiyon olan isim 500 BİN TL kazanmıştı. Bu yıl birinci olan ismin kazanacağı para ödülü henüz açıklanmadı. Survivor 2021 şampiyonun 500 bin TL ile 1 Milyon TL arasında bir para ödülü kazanması bekleniyor. Büyük ödül kesinleşir kesinleşmez haberimizde yer alacak.

Survivor 2021 İsmail Balaban ne kazandı?

Güçlü rakipleriyle 6 ay mücadele eden Balaban, finale kalıp sevenlerinin desteğiyle 'Survivor Şampiyonu' oldu ve Başkan Böcek'e verdiği sözü tuttu. Balaban, 'Kırkpınar Başpehlivanlığı' ve 'Dünya Şampiyonluğu' unvanlarına 'Survivor 2021 Şampiyonluğu'nu da ekledi.

İsmail Balaban güreşecek mi?

İşte Kırkpınar Güreşçisi İsmail Balaban'ın hayranlarını üzecek karar... 20 yılları Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı "Sarı Fırtına" lakaplı Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, bu yıl 660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde güreşmeyeceğini açıkladı.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2021 Kim Kazandı?

İki pehlivanın güneşin altında 70 dakika süren mücadelesinde Ali Gürbüz, rakibi Orhan Okulu'nun arkasına geçerek aldığı puan ile adını finale yazdırdı. KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI KİM OLDU 2021? 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin finalinde İsmail Koç'u yenen Ali Gürbüz, başpehlivan oldu.