GittiGidiyor a nasıl üye olabilirim?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor a nasıl üye olabilirim?
  2. GittiGidiyor Üyelik ücretli mi?
  3. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi nasıl olunur?
  4. GittiGidiyor Fiyatlara KDV dahil mi?
  5. GittiGidiyor telefon onayı nasıl yapılır?
  6. GittiGidiyor'da dükkan açmak için ne gerekli?
  7. Kazananlar Kulübü ne demek?
  8. GittiGidiyor komisyon nasıl hesaplanır?
  9. GittiGidiyor fatura kesmiyor mu?
  10. GittiGidiyor'da satış yapmak için şirket gerekli mi?
  11. Gitti Gidiyor Günün Fırsatı nasıl oluyor?

GittiGidiyor a nasıl üye olabilirim?

Kayıt Ol sayfasında ürün alırken kullandığınız e-posta adresiyle GittiGidiyor'a kayıt olabilirsiniz. E-posta adresinize gönderilecek olan kayıt tamamlama linki ile üyelik kaydınızı tamamlayabilir; yeni üyeliğinizden siparişinizi takip edebilirsiniz.

GittiGidiyor Üyelik ücretli mi?

GittiGidiyor'da mağaza açarak veya mağaza açmadan satış yapabilirsiniz. GittiGidiyor'da mağaza açmak ücretsizdir. Ücretsiz mağazanızı açarak 999.999 adet ürünü, 30, 60, 1 güne varan sürelerle listeleyebilir ve mağaza sahibi olmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesi nasıl olunur?

Kazananlar Kulübü üyesi olup olmadığını GittiGidiyor'a üye girişi yaparak. Son bir yıl içerisinde beş ayrı siparişte* toplam 1.000 TL ve üzeri siparişine onay vererek Kazananlar Kulübü'ne girmeye hak kazanabilirsin. Hak kazandıktan sonra bu sayfadaki "Üyeliğimi Başlat" butonu ile kulüp üyeliğini başlatmalısın.

GittiGidiyor Fiyatlara KDV dahil mi?

GittiGidiyor, satıcı olarak işlem yapan üyelerine verdiği hizmet karşılığında (listeleme ücretleri, komisyon ve hizmet bedelleri) 5 günlük periyotlarla fatura keser. GittiGidiyor alım satım yapmadığı için sitede satılan ürünlere ait KDV faturası düzenlememektedir.

GittiGidiyor telefon onayı nasıl yapılır?

İlgili sayfaya girdikten sonra aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşırsınız, Bu ekrandan cep telefonunuzu girdiğinize size bir SMS gönderilir, Cep telefonunuza gelen kodu, Onay Kodu alanına girip Onayla butonuna bastığınızda artık cep telefonunuz Gittigidiyor tarafından onaylanmış olacaktır.

GittiGidiyor'da dükkan açmak için ne gerekli?

Gittigidiyor Mağazası Açmak İçin Gerekli Belgeler
  1. Mağaza adınızda ” , @ / & # . ...
  2. Kullanıcı adınızı mağaza adı olarak belirleyebilirsiniz. ...
  3. Mağaza adı en fazla 35 karakterden oluşabilir.
  4. Mağaza adınız www ile başlayamaz.
  5. İçerisinde telefon numarası geçmemelidir.
  6. Başkasının mağaza adını kullanamazsınız.

Kazananlar Kulübü ne demek?

Kazananlar Kulübü, GittiGidiyor'un sık alışveriş yapan kullanıcılarına özel hazırladığı avantaj programıdır.

GittiGidiyor komisyon nasıl hesaplanır?

Gittigidiyor komisyon bedeli, ürünün listelendiği kategoriye göre değişen oranlarda alınır. Oran KDV dahil satış fiyatına uygulanır. Örneğin KDV dahil 1000 TL'lik bir fotoğraf makinesi sattınız ve ürün kategorisinin komisyon oranı %12 diyelim, Gittigidiyor komisyon bedeliniz 120 TL olacaktır.

GittiGidiyor fatura kesmiyor mu?

GittiGidiyor, ürün alıp satmadığı için, sitede satılan ürünlere ait KDV faturası kesmemektedir. Dolayısıyla, bu satışlara ait faturalar, satışı gerçekleştiren satıcı tarafından, alıcıya gönderilmek durumundadır.

GittiGidiyor'da satış yapmak için şirket gerekli mi?

1. Gittigidiyor'da mağaza açmak için şirket olmanız gerekmez. 2. Mağaza açma işlemi için abonelik linki üzerinden öncelikle üye girişi yapmak veya yeni üyelik tanımlamanız gerekir.

Gitti Gidiyor Günün Fırsatı nasıl oluyor?

En temel kurallardan birine örnek verecek olursak; Günün Fırsatı'nda ürününüzün yer alması için GittiGidiyor'da en az 100 işlem sayısı gerçekleştirmiş olmanız gerekiyor. Ayrıca üyelik profil ortalamanız da {37c2fd55c36194b597343aaaf65d77d74d5bb2fa7d96b11d5da4ee5f462b04de}95 veya üzeri olmalı.