Anadolu E Kampüs nedir?

İçindekiler:

  1. Anadolu E Kampüs nedir?
  2. AÖF derslerimi nasıl görebilirim?
  3. AÖF e kampüs nasıl üye olunur?
  4. Açıktan üniversite kaç krediyle bitiyor?
  5. Açık Öğretim hangi bölümleri okuyabilirim?
  6. Açık Öğretim kaç yıl sürer?
  7. 2020 AÖF e sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. E sertifika dersleri ne zaman başlıyor?

Anadolu E Kampüs nedir?

Anadolum eKampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir. Aynı zamanda Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır.

AÖF derslerimi nasıl görebilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

AÖF e kampüs nasıl üye olunur?

Tarayıcınızın adres çubuğuna https://ekampus.anadolu.edu.tr yazıp enter tuşuna basın. Karşınıza çıkan sayfada Giriş Yap: Anadolu Üniversitesi butonuna tıklayın. Sonraki ekranda ise Anadolu Üniversitesinin size vermiş olduğu hesap bilgilerini kullanarak Oturum Aç butonuna tıklayın.

Açıktan üniversite kaç krediyle bitiyor?

Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması ...

Açık Öğretim hangi bölümleri okuyabilirim?

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ
  • Acil Durum ve Afet Yönetimi.
  • Adalet.
  • Aşçılık.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
  • Coğrafi Bilgi Sistemleri.
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Çocuk Gelişimi.
Daha fazla öğe...

Açık Öğretim kaç yıl sürer?

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları (4 Yıllık)

2020 AÖF e sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

27 Eylül 2020 tarihinde yapılan 2020 Bahar ve Yaz dönemi e-Sertifika Programları sınav sonuçları ile 4 Ekim 2020 tarihinde yapılan Yerel Yönetimler e-Sertifika Programları sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuç itirazları aktif edilmiştir.

E sertifika dersleri ne zaman başlıyor?

e-Sertifika programlarına kayıt yaptıran öğrenciler uzaktan öğretim yöntemine göre hazırlanmış ders kitapları ve internet ortamında verilen hizmetlerden yararlanarak sertifika sınavlarına hazırlanabileceklerdir. 2021 Güz dönemi e-Sertifika dersleri tarihinde başlayacaktır.