Şubat ayı hangi burç yorumu?

İçindekiler:

  1. Şubat ayı hangi burç yorumu?
  2. Oğlak burcu Subat 2021 neler bekliyor?
  3. 19 Şubat hangi burç 2021?
  4. 30 Şubat hangi burç?
  5. 2021 oğlakları neler bekliyor?

Şubat ayı hangi burç yorumu?

1 Şubat ve 19 Şubat tarihleri arasında doğanların burcu Kova burcudur. 20 Şubat - 29 Şubat günü doğanların burcu ise Balık burcudur. Buna göre Şubat ayında doğanlar ya Kova ya da Balık burcuna ait olabilirler. Eğer Şubat ayının ilk 19 günü doğduysanız o zaman burcunuz Kova burcudur.

Oğlak burcu Subat 2021 neler bekliyor?

Oğlak burcu için için 2021 Şubat ayı içerisinde öne çıkanlar 22-23-24 Şubat tarihlerinde devrimsel kararlar vermemeye dikkat edin. Aşk hayatınızda büyük bazı kırılmalar yaşayabilirsiniz. Bu noktada hayatınızda ya tamam ya devam dediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

19 Şubat hangi burç 2021?

19 Şubat'ta dünyaya gelenler Kova burcuna mensup olmaktadır. Kova burcu 21 Ocak ile 19 Şubat arasını kapsamaktadır.

30 Şubat hangi burç?

Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar.

2021 oğlakları neler bekliyor?

Yıl boyu maddi düzeninizin, gelir gider dengenizin kısaca para konularının ön plana çıkacağı bir döneme başlıyorsunuz. Sürpriz mesleki başarılar, terfiler alabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir, yeni iş imkanları, yeni fırsatlar bularak maddi olanaklarınızı geliştirebilirsiniz.