Öğretmen Kurs başvuruları nereden yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Öğretmen Kurs başvuruları nereden yapılıyor?
  2. E-kurs Nasıl Başvurulur?
  3. 7 sınıflara DYK açılacak mı?
  4. DYK kursları hangi sınıflara açılacak?
  5. Öğretmen DYK Kurs başvurusu nasıl yapılır?
  6. 8 sınıf kursları ne zaman başlıyor 2021 2022?
  7. EBA kurs a nasıl üye olunur?

Öğretmen Kurs başvuruları nereden yapılıyor?

Kurslarda görev almak isteyen öğretmenler, Bakanlıkça yayımlanan Kılavuzda belirlenen takvime göre e-Kurs Modülü üzerinden veya millî eğitim müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunur.

E-kurs Nasıl Başvurulur?

Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

7 sınıflara DYK açılacak mı?

"16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için de DYK açıyoruz" ... 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için de DYK açıyoruz. Öğrencilerimizin başvurularını 12-15 Ekim'de alacağız. Bu kurslarda Türkçe, matematik, fen bilimleri derslerine yönelik destekleme programları uygulanacak.

DYK kursları hangi sınıflara açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlar için düzenleyeceği destekleme ve yetiştirme kursları başvuru işlemleri bekleniyor. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yapılacak destekleme ve yetiştirme kursları başvuruları 24-30 Ağustos'ta alınacak.

Öğretmen DYK Kurs başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.

8 sınıf kursları ne zaman başlıyor 2021 2022?

8. sınıf öğrencilerimiz için 2021-2022 Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursumuz 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü itibariyle başlamıştır. Hafta içi saat 09.00 ile 12.10 arasında yapılacak kurslarda günlük 4 saat ders haftalık ise 18 saat olmak üzere yüzyüze eğitim verilecektir.

EBA kurs a nasıl üye olunur?

e-Kurs Modülü üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirler. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilir. Kurs başvurularını zamanında yapma sorumluluğu öğretmenlere aittir.