Teledünya arıza var mı?

İçindekiler:

  1. Teledünya arıza var mı?
  2. Tele Dünya Kimin?
  3. 126 ne numarasi?
  4. Kablonet internet ne zaman aktif olur?
  5. Conax modül nedir?
  6. Türksat A Ş kime ait?
  7. Uydu Net kime ait?
  8. 5126 kim?
  9. Kablonet devletin mi?
  10. Conax ne işe yarar?
  11. Conax modül ne kadar?
  12. Türksat kamu kuruluşu mu?
  13. Türksat Kablo TV Hangi Bakanlığa Bağlı?

Teledünya arıza var mı?

Türksat Kablonet, KabloTV Arızası ile karşılaşmanız durumunda 7/24 hizmet vermekte olan 0850 804 44 44numaralı Türksat Kablo çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Tele Dünya Kimin?

Türksat Kablo'nun sunmuş olduğu Kablonet Uydunet, KabloTv Teledünya ve KabloSes hizmetleri Türkiye'de 23 ilde faaliyet göstermektedir.

126 ne numarasi?

Yine isterseniz Türksat taahhüt yenileme işlemi için Türksat Kablonet (Uydunet) Abone Merkezlerimizden hizmet alabilirsiniz. 0850 888 0 126 numaralı telefonumuzdan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kablonet internet ne zaman aktif olur?

Modem sisteme tanımlandıktan sonra ortalama 1 saat içerinde Kablonet internet aboneliğiniz aktif olur.

Conax modül nedir?

Conax modül nedir? Set-Top Box özelliği mevcut televizyonlar için, conax şifreleme sistemini çözmeye yarayan smart kartın okunması sağlayan; şifre çözücü kartın, televizyonla bağlantısını sağlayan aparattır.

Türksat A Ş kime ait?

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., bir özel hukuk tüzel kişisi olmakla birlikte tamamı devlete ait bir şirkettir. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. devlet adına uydu işletmeciliği yapmaktadır. Uydunun kontrol ve denetim hakkı da Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'ye aittir.

Uydu Net kime ait?

Kablonet
Önceki adlarıUydunet
Genel merkeziAnkara , Türkiye
Kilit kişilerCenk Şen
SahibiTürksat
Websiteturksatkablo.com.tr
2 satır daha

5126 kim?

Proje kapsamında, engelli vatandaşlarımızın Kablonet, Kabloses, KabloTV markası ile verilen dijital platform hizmetleri ve kablo hizmetleri ile ilgili talep, şikayet ve isteklerini 'Engelsiz İletişim Hattı' olan 5126 SMS numarasına "TALEP" yazarak SMS göndermeleri halinde, söz konusu talep ve şikayetlerine yine SMS ...

Kablonet devletin mi?

TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş bir özel hukuk tüzel kişisi olmakla birlikte tamamı devlete ait milli bir şirkettir. ... TÜRKSAT; Kablonet markasıyla internet, KabloTV markasıyla kablolu televizyon ve Kabloses markasıyla telefon hizmeti vermektedir.

Conax ne işe yarar?

Şifreli kanalların izlenebilmesi yine olanak sağlayan Conax modelleri Teledünya yayınlarını alabilmenize olanak sağlar. Ekstradan bir uydu alıcısı kullanmanıza gerek olmadan televizyonda bulunan gömülü kartlar kısmıyla kablolu TV Teledünya yayınlarını rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.

Conax modül ne kadar?

Teslim edilmemesi durumunda cihaz bedeli tarife üzerinden (Modem için 750 TL, HD Kutu için 225 TL, Conax Modül için 225 TL, İnteraktif Kutu için 850 TL, ONT Modem için 1.100 TL, Smart Kart 60 TL) faturaya yansıtılacaktır.

Türksat kamu kuruluşu mu?

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., bir özel hukuk tüzel kişisi olmakla birlikte tamamı devlete ait bir şirkettir.

Türksat Kablo TV Hangi Bakanlığa Bağlı?

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., bir özel hukuk tüzel kişisi olmakla birlikte tamamı devlete ait bir şirkettir. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. devlet adına uydu işletmeciliği yapmaktadır. Uydunun kontrol ve denetim hakkı da Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'ye aittir.