NTV'de sabah haberlerini kim sunuyor?

İçindekiler:

  1. NTV'de sabah haberlerini kim sunuyor?
  2. NTV haber spikerleri kim?
  3. NTV bugün yarın sunucusu kimdir?
  4. Serhan Başbahçıvan kimdir?
  5. A Haber Cansın Helvacı Kimdir?
  6. Gülay Afşar kimdir?
  7. Burcu Kaya NTV spikeri kimdir?
  8. Seda Öğretir eşi kimdir?
  9. Serhan Başbahçıvan evli mi?
  10. A Haber Banu El kimdir?
  11. Cansin Yilmaz kimdir?
  12. Kürşat Taner Biçici aslen nereli?
  13. NTV Ekonomi spikeri Berfu Güven Kimdir?
  14. Burcu Kaya kaç doğumlu?
  15. Burcu Kaya spiker nereli?
  16. Spiker Seda Öğretir kiminle evli?
  17. Cem Öğretir eşi hangi kanalda?

NTV'de sabah haberlerini kim sunuyor?

Özlem Yurt, her sabah 6'dan 9'a yepyeni bir 'Güne Başlarken' karşınızda! Gökhan Abur'dan canlı hava durumu da yanında! Dün ne oldu, bugün ne bekleniyor? Özlem Yurt, dünden kalanları ve günün gelişmelerini ekrana taşıyor.

NTV haber spikerleri kim?

NTV Haber Spikerleri ve Spor Sunucuları Kimlerdir [Tam Liste]
  • Seda Öğretir – NTV Haber Spikeri.
  • Özlem Sarıkaya Yurt – Spiker Sunucu.
  • Zehra Küçükdalak Spiker Sunucu.
  • Burcu Kaya Koç – Spiker Sunucu.
  • Buse Yıldırım – Spiker Sunucu.
  • Tuğba Dural – Spiker Sunucu.

NTV bugün yarın sunucusu kimdir?

Zehra Küçük'le Bugün Yarın bu soruların yanıtlarını veriyor, günün fotografını çıkartıyor. Günün önemli gelişmeleri, gündemin öne çıkanları ve yarının gündemi Zehra Küçük'le Bugün Yarın'nda.

Serhan Başbahçıvan kimdir?

SERHAN BAŞBAHÇIVAN KİMDİR? Kanal 6, HBB, TGRT, KANAL D, SHOW TV; Kanaltürk, a HABER ve TVEM gibi birçok kanalda haber ve spor spikerliği yapan, TGRT Haber'de "Serhan Başbahçıvan'la Güne Merhaba" adlı programı sunan deneyimli sunucu Ağustos 2017'de NTV'ye transfer olmuştu.

A Haber Cansın Helvacı Kimdir?

A Haber Suncusu Cansın Helvacı 1989 yılında İzmir ilimizde dünyaya geldi. Ünlü sunucunun anne ve babası Balkanlar'dan Türkiye'ye göçmüş ailelerdendir. Bir zamanlar Osmanlı toprağı olan ancak şimdilerde Yunanistan sınırları içerisinde bulunan Selanik ilinden gelen aile zamanında İzmir'e yerleşmiş.

Gülay Afşar kimdir?

Gülay Afşar, 1968 yılında Bursa'da dünyaya geldi. NTV'de yayınlanan “Gece Gündüz” programında 1986 yılında Bursa Anadolu Lisesi'nden mezun olduğunu söylemiştir. Yükseköğrenimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Burcu Kaya NTV spikeri kimdir?

Burcu Kaya Koç(12 Haziran1979; İstanbul), Türk voleybol hakemi ve haber spikeri. İlköğrenim ve lisenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndaki eğitimine başladı. Öğrencilik dönemi içerisinde Voleybol ve Atletizm sporlarıyla uğraşarak derecelere sahip oldu.

Seda Öğretir eşi kimdir?

Cem Öğretire. 2006 Seda Öğretir/Eşi

Serhan Başbahçıvan evli mi?

NTV'nin ünlü ekran yüzü Serhan Başbahçıvan, Julia Sozdateleva ile nişanlanarak evlilik yolunda adım attı. Nişan töreni, boğaz gezisi eşliğinde teknede gerçekleşti.

A Haber Banu El kimdir?

30 Ağustos 1981 tarihinde Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya gelmiştir ve 39 yaşındadır. Okul çağına gelmeden önce ailesiyle beraber Türkiye'ye gelerek eğitimine Kocaeli'nde başlamıştır. Kariyerine TV 41'de başlayan Banu El, günümüzde spikerlik, sunuculuk ve moderatörlük yapmaktadır.

Cansin Yilmaz kimdir?

Cansın Yılmaz Burcu, Boy Ve Kilosu Yaşantısını Ankara'da sürdüren genç oyuncu nişanlıdır. Aslen Rize'lidir. Tam bir hayvansever ve doğa aşığı olan Cansın Yılmaz at binme konusunda da oldukça yetenekli. Fenerbahçe futbol takımını tutuyor.

Kürşat Taner Biçici aslen nereli?

Kürşat Biçici anne tarafından aslen Kırşehir, baba tarafından ise aslen Nevşehir'lidir. İlk müzik piyasasına 2002 yılında Leyla isimli albüm ile giriş yapmıştır. 2014 yılında İstanbul Bahçelievler'de Deniz Akdoğan ile evlenmiştir.

NTV Ekonomi spikeri Berfu Güven Kimdir?

1979 Konya doğumlu. Berfu Güven bulunduğu ilde ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Üniversite eğitimi için İstanbul'a yerleşti. Güven ilk olarak 2001 yılında CNBC-e televizyonu bünyesinde görev aldı. CNBCE-e ekranlarında muhabir olarak görev alan isim bir çok yapımda geri planda işlerde yaptı.

Burcu Kaya kaç doğumlu?

12 Haziran 1979 (42 yıl yaşında) Burcu Kaya Koç/Doğum tarihi

Burcu Kaya spiker nereli?

Burcu Kaya Koç(12 Haziran1979; İstanbul), Türk voleybol hakemi ve haber spikeri. İlköğrenim ve lisenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndaki eğitimine başladı.

Spiker Seda Öğretir kiminle evli?

Muhabir olarak gittiği haberleri yazmayı Deniz Arman'dan öğrendi. Seda Öğretir, tarihinde Spiker Cem Öğretir ile evlendi. Ada (d.2012) adında bir kız çocukları vardır. NTV Ana Haber Sunuculuğu yapan Seda Öğretir, tarihinden itibaren Star TV'de Haftasonu Haberleri'ni de sunmaktadır.

Cem Öğretir eşi hangi kanalda?

ATV ANA HABER SUNUCUSU CEM ÖĞRETİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ? 1995'te Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun oldu. 2006 yılından beri kendisi gibi haber ci ve sunucu olan Seda Öğretir ile evlidir.