Çiğ köfte nasıl yapılır Arda'nın Mutfağı?

İçindekiler:

  1. Çiğ köfte nasıl yapılır Arda'nın Mutfağı?
  2. Çiğ köfte nasıl yapılır Antep Usulü?
  3. Komagene çiğ köfte nerede üretiliyor?
  4. Komagene çiğ köfte fabrikası nerede?

Çiğ köfte nasıl yapılır Arda'nın Mutfağı?

Çiğ Köfte Malzemeleri Maydanoz ve taze soğanı ince kıyın. Bulguru yoğuracağınız kaba alın, soğan rendesi, domates rendesi, ezilmiş sarımsağı koyun. Tuz, karabiber, kimyon, tatlı toz kırmızı biber, isot ve kuru nane ile baharatlandırın. Domates ve acı biber salçasının yarısını da ekleyip yoğurmaya başlayın.

Çiğ köfte nasıl yapılır Antep Usulü?

Kuru soğan ve sarımsaklar da ince ince doğranıp bir tarafa konur. Bir kapta köftelik et, biber salçası, ben Antep salçası koydum toz biber, karabiber, yedi çeşit köfte baharatı ve isot, tuz karıştırılır. Bu karışımların üzerine köftelik bulgur da ilave edilerek 25 veya 30 dakika yoğrulur.

Komagene çiğ köfte nerede üretiliyor?

Türkiye'nin en büyük etsiz çiğ köfte franchising ağı olarak dikkat çeken Komagene, Türkiye ve Almanya Köln'de bulunan üretim tesisleri ile +4 derece soğutmalı araçlarıyla aynı lezzet ve tazelikte çiğ köfteyi müşteriye buluşturmasıyla ön plana çıkıyor.

Komagene çiğ köfte fabrikası nerede?

KOMAGENE ÇİĞ KÖFTE - YÖRPAŞ YÖRESEL YİYECEKLER PAZARLAMA A.Ş. Fabrika, Çiğ Köfte | Sultanbeyli - Aytop Gıda Sit. J Blok İstanbul , 0216 592 20 40 Bulurum.com.