Danla Bilic Nasıl ünlü?

İçindekiler:

  1. Danla Bilic Nasıl ünlü?
  2. Danla Bilici Kimdir Vikipedi?
  3. Danla Bilic'in burcu ne?
  4. Danla ne okudu?
  5. Danla Biliç hangi bölüm mezunu?
  6. Danla Bilic Cerkes mi?

Danla Bilic Nasıl ünlü?

Neslihan Damla Aktepe tarihinde Kütahya'da doğdu. Sosyal medyada bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü. Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

Danla Bilici Kimdir Vikipedi?

Neslihan Damla Aktepe (d. , Kütahya, Türkiye), bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsüdür. Aktepe'nin İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

Danla Bilic'in burcu ne?

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Danla Bilic, 1.65 metre boyunda, 61 kilo ve Terazi burcudur.

Danla ne okudu?

Danla Bilic, tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir'dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır.

Danla Biliç hangi bölüm mezunu?

Aktepe, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir.

Danla Bilic Cerkes mi?

Hayatı Aktepe, tarihinde Kütahya'da doğdu. Çerkes asıllı olan Aktepe, İnternet'te kullanacağı ismi seçerken, adını sürekli Danla şeklinde yanlış yazmasından dolayı Danla olduğunu, Bilic kısmının ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'e hayranı olduğu için seçtiğini açıklamıştır.