Hindistan cevizi yağı şampuana karıştırılır mı?

İçindekiler:

  1. Hindistan cevizi yağı şampuana karıştırılır mı?
  2. Hindistan cevizi yağı saça sürdükten sonra yıkanır mı?
  3. Hindistan cevizi yağı duştan sonra kullanılır mı?
  4. Hindistan cevizi yağı haftada kaç kez saça sürülür?

Hindistan cevizi yağı şampuana karıştırılır mı?

-Saçının uzunluğuna göre bir miktar Hindistan cevizi yağını kısık ateşte eritip, ılıdıktan sonra saçına sür yaklaşık 2 saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayabilirsin. ... -Şampuan sonrasında saç uçlarına hindistan cevizi yağı sürerek saçlarını durulayabilirsin. Bu işlem saçların kolay taranmasını sağlayabilir.

Hindistan cevizi yağı saça sürdükten sonra yıkanır mı?

-Saçının uzunluğuna göre bir miktar Hindistan cevizi yağını kısık ateşte eritip, ılıdıktan sonra saçına sür yaklaşık 2 saat bekledikten sonra doğal bir şampuan ile yıkayabilirsin. Hindistan cevizi yağını saçına sürdükten sonra etrafı kirletmemek için bone kullanmalısın.

Hindistan cevizi yağı duştan sonra kullanılır mı?

Her banyodan sonra hindistan cevizi yağını rahatlıkla kullanılabileceğini söyleyen Gülsoy, “Duştan sonra antiseptik özelliği ve muhteşem kokuya sahip hindistan cevizi yağı ile bütün vücudun nemli ve sağlıklı kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Tıraştan sonra oluşacak cilt tahrişlerine karşı da kullanılabilir.

Hindistan cevizi yağı haftada kaç kez saça sürülür?

Hindistan cevizi yağını saçlarınıza her hafta bir kere uygulamanız yeterli. Bakım yapmadan önce saçlarınızı normal şampuanınızla yıkayın ve saçlarınızı bol su ile durulayın. Sonrasında saçlarınızı havlu ile sarın ve saçlarınızdaki fazla suyu alın.