Gökhan Türkmen Kürt mü?

İçindekiler:

  1. Gökhan Türkmen Kürt mü?
  2. Gökhan Türkmen ailesi nereli?
  3. Gokhan Türkmen ne mezunu?
  4. Gökhan Türkmen kaç yaşında?
  5. Gökhan Türkmen nerede çıkıyor?
  6. Gökhan Aydın nereli?
  7. Büyük İnsan söz yazarı kim?
  8. Büyük İnsan kime denir?
  9. Gökhan Türkmen hangi okuldan mezun?
  10. Gökhan türkmen dön şarkısı ne zaman çıktı?
  11. Çatı katı şarkısı ne zaman çıktı?

Gökhan Türkmen Kürt mü?

yılında doğan Gökhan Türkmen aslen Rizelidir. Doğma büyüme İstanbul'da olan Gökhan Türkmen Türk Pop sanatçısıdır. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümünden mezunu olan Türkmen müzik kariyerine ilk olarak 2000'li yıllarda çeşitli mekanlarda şarkı söylerek başlamıştır.

Gökhan Türkmen ailesi nereli?

Aslen Rizelidir. Habire Yahşi Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Ortaokulun son yıllarında müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 1997 yılında gitar çalmaya başladı.

Gokhan Türkmen ne mezunu?

2000 yılından itibaren çeşitli mekân ve organizasyonlarda gitar ve sesiyle boy göstermeye başladı. 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümünden mezun oldu.

Gökhan Türkmen kaç yaşında?

38 yaşında () Gökhan Türkmen/Yaş

Gökhan Türkmen nerede çıkıyor?

Gökhan Türkmen Akustik | Zorlu Performans Sanatları Merkezi.

Gökhan Aydın nereli?

Karadeniz müziğinin sevilen sesi Gökhan AYDIN yeni teklisi ile sevenlerine merhaba dedi. Kısaca Gökhan AYDIN kimdir. Gökhan AYDIN 2 Haziran 1985 yılında İstanbul Sarıyer de dünyaya geldi. Aslen Trabzon Maçkalı olan sanatçı, İlk, orta ve lise eğitimlerini İstanbulda tamamladı.

Büyük İnsan söz yazarı kim?

İkinci klip söz ve bestesi Serkan Söylemez'e ait olan ve albüme adını veren "Büyük İnsan" adlı şarkıya geldi ve klibin yönetmenliğini Aydın Ketenağ yaptı. Albümün son klip çalışması ise sözü Serkan Söylemez ve bestesi Gökhan Türkmen'e ait olan "Dön" isimli şarkıya yine Aydın Ketenağ yönetmenliğinde çekildi.

Büyük İnsan kime denir?

Büyük insan, her şeyden önce kendisini yaratan yüce varlığa, ait olduğu çevreye, topluma ve değerlere karşı sorumlu hisseden insandır.

Gökhan Türkmen hangi okuldan mezun?

Gökhan Türkmen, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizelidir. Habire Yahşi Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Ortaokulun son yıllarında müzikle ilgilenmeye başlamıştır. 1997 yılında gitar çalmaya başladı.

Gökhan türkmen dön şarkısı ne zaman çıktı?

2008 yılında Büyük İnsan adlı albümü İrem Records etiketiyle çıkardı ve albümde yer alan "Yan Sen", "Büyük İnsan" ve "Dön" adlı şarkılarına klip çekti.

Çatı katı şarkısı ne zaman çıktı?

2014 yılında En Baştan adlı yeni albümünde yer alan 'Çatı Katı' isimli şarkısını kliplendirdi. Murat Joker tarafından çekilen klipte sanatçıya Müjde Uzman eşlik etti.