Uzman diş hekimleri ne kadar kazanıyor?

İçindekiler:

  1. Uzman diş hekimleri ne kadar kazanıyor?
  2. Diş hekimi atanır mı?
  3. Diş hekimi devlette ne kadar maaş alır?
  4. Diş hekimi asistanı olmak için ne yapmalı?
  5. Diş hekimi asistanı Hangi bölümü?
  6. Diş hekimi asistanı ne iş yapar maaşı?

Uzman diş hekimleri ne kadar kazanıyor?

Uzman diş hekimleri 3-5 bin Türk Lirasından 15 bin Türk Lirasına kadar geniş bir aralıkta maaş alabilmektedirler. Diş hekimleri diplomalarıyla başvuru yaptıklarında devlet kadrolarına atanabilmektedirler.

Diş hekimi atanır mı?

Son dakika haberine göre Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre, Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına doktor, diş doktoru ve eczacı ataması yapılacak. Sağlık Bakanlığı atama başvuruları 8-15 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvuru değerlendirme sonuçları 29 Mart Pazartesi PBS üzerinden ilan edilecek.

Diş hekimi devlette ne kadar maaş alır?

Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir şekilde, Devlet hastanelerinde diş hekimleri göreve başlamaları ile beraber ortalama 6250 TL maaş alıyor.

Diş hekimi asistanı olmak için ne yapmalı?

Bir diş hekimi asistanı olmak için, 2 yıllık ağız ve diş sağlığı bölümünü bitirip diş hekimi asistanı olabilirsiniz. Ayrıca diğer sertifika programlarından sertifika kazanarak diş hekimi asistanlığına aday olabilirsiniz.

Diş hekimi asistanı Hangi bölümü?

Üniversitelerin Sağlık Meslek Yüksekokullarında yer alan 2 yıllık Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü önlisans programı mezunları, diş hekimi asistanı olarak çalışabilir.

Diş hekimi asistanı ne iş yapar maaşı?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Diş Hekimi Asistanı2.8203.220