Sakız adasına gidiş açık mi?

İçindekiler:

  1. Sakız adasına gidiş açık mi?
  2. Ayvalık Midilli seferleri başladı mı?
  3. Kos seferleri ne zaman başlayacak?
  4. Midilliye gidiş serbest mi?
  5. Sakız adasına vizesiz gidilir mi?
  6. Midilliye gitmek için ne gerekli?

Sakız adasına gidiş açık mi?

Sakız feribot seferleri tüm yıl boyunca devam etmektedir.

Ayvalık Midilli seferleri başladı mı?

30 yıldır deniz taşımacılığı yapan şirket her gün çift taraflı AyvalıkMidilli seferi gerçekleştirmektedir. Feribot Ayvalık limanından saat 09.00'da kalkmakta ve yaklaşık 1,5 saat sonra Midilli Adası'na varmaktadır. Midilli- Ayvalık seferleri ise her akşam 18.00'de düzenlenmektedir.

Kos seferleri ne zaman başlayacak?

Bodrum Limanı'ndan her sabah 09.30'da ve 16.00'da Kos'a sefer vardır. Kos- Bodrum seferleri ise yine her gün sabah saat 09.15 ve akşamüzeri 17.00'de gerçekleştirilmektedir. Bodrum Express firmasının Turgutreis – Kos seferleri her sabah 09.30, Kos – Turgutreis seferleri 18.00'de karşılıklı olarak yapılmaktadır.

Midilliye gidiş serbest mi?

Yunanistan Kapı Vizesi ile yalnızca kapı vizesi uygulamasına dahil olan Rodos, Kos, Midilli, Meis, Samos ve Sakız Adalarına seyahat edilebilmektedir. Kapı vizesi ile Yunanistan'a ve kapı vizesi uygulaması dahilinde olmayan diğer adalara seyahat edilememektedir.

Sakız adasına vizesiz gidilir mi?

Yunanistan Sakız Adası seyahatleri Yunanistan Schengen Vizesi ve Yunanistan Kapı Vizesi sahibi olma koşulu ile gerçekleştirilmektedir. Yunanistan'a ve kapı vizesi uygulamasında olmayan adalara seyahat etmek için Yunanistan Schengen vizesi sahibi olma şartı bulunmaktadır. ...

Midilliye gitmek için ne gerekli?

İki ülke arasında yapılan anlaşmaya göre; Türkiye'den Midilli Adası'na gitmek isteyen Bordo pasaport sahipleri geçerli bir Schengen vizeleri yoksa kapı vizesi alarak Midilli'ye giriş yapabilirler. Yeşil ve Gri Pasaport Sahiplerinin ise kapı vizesi almasına gerek yoktur.