Lmao nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Lmao nerede kullanılır?
  2. Btw bu arada ne demek?
  3. IMOA ne demek?
  4. LoL yabancı dilde ne demek?
  5. Lmao açılımı ne demek?
  6. Idk Tbh ne demek?
  7. Lol ne demek Tureng?
  8. STFU ne demek?
  9. Tbh açılımı ne demek?
  10. Wsp ne demek ingilizce?
  11. Btw ne demek Twitter?
  12. BTV neyin kısaltması?

Lmao nerede kullanılır?

İngilizce “Laughing my ass (/arse) off” benzetmesinin ilk harfleridir, anlam olarak “Gülmekten çatladım”, “Bir tarafımla güldüm” abartılı ifadede olan bir kısaltmadır. Kullanım yeri, komik durumlarda Türkçe'de ifade ettiğimiz “Koltuktan düşüyordum/düştüm” kullanımına benzer.

Btw bu arada ne demek?

'By the way' kelimesinin anlamı olarak BTW 'bu arada' şeklinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda BTB 'between' anlamı üzerinden 'arasında' şeklinde değerlendirilmektedir.

IMOA ne demek?

in my arrogant opinion (imao)

LoL yabancı dilde ne demek?

LoL'ün açılımı "Laugh Out Loud" demektir. Türkçe karşılığı ise "Yüksek sesle gülmek" anlamına gelmektedir. "Çok komik" manası da taşıyan bu ifade dediğimiz gibi genellikle sosyal medyada kullanılıyor.

Lmao açılımı ne demek?

Lmao kelimesinin uzun hali, 'Laughing my as off' biçiminde ifade edilir. Bu ifadesi ile beraber özellikle sosyal medyada çok fazla kullanılan bir kısaltma olarak öne çıkıyor. Dünya çapında kullanılması ile beraber sosyal medya üzerinden Türkçeye de girmiş durumda.

Idk Tbh ne demek?

Bu kısaltma ise “To be honest” ifadesinin baş harflerinden oluşuyor ve “Dürüst olmak gerekirse” manasına geliyor.

Lol ne demek Tureng?

lol (laughing out loud) ünl.

STFU ne demek?

stfu teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı (Bilgisayar) (İnternet argosu) Shut The Fuck Up. Kapa su lanet olasıca çeneni!

Tbh açılımı ne demek?

"tbh" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç tbh (to be honest) expr.

Wsp ne demek ingilizce?

water and sanitation program (wsp) i.

Btw ne demek Twitter?

Sosyal medya platformlarında sıkça karşılaştığımız Btw kısaltması bu arada anlamına gelmektedir. İngilizce karşılığı ise By the way'dir. Btw, genel olarak oyunlarda, twitter, instagram, tiktok gibi platformlarda karşımıza çıkmaktadır.

BTV neyin kısaltması?

Belediye Tüketim Vergisi, elektrik tüketim bedeli yani faturanızda yer alan, “Aktif enerji bedeli” üzerinden oransal olarak hesaplanan, ödenmesi zorunlu bir vergidir. Bu vergi, faturanızda ETV (Elektrik tüketim vergisi) kısaltması ile de gösterilebilir. ...