Sony Xperia Z5 kaç gr?

İçindekiler:

  1. Sony Xperia Z5 kaç gr?
  2. Sony Xperia Z5 Dual ne zaman çıktı?
  3. Sony Xperia Z5 kamera kaç megapiksel?
  4. Sony Xperia Z5 Dual batarya kaç mAh?
  5. Z5 Premium batarya kaç mAh?
  6. Z5 ön kamera kaç megapiksel?

Sony Xperia Z5 kaç gr?

Suya karşı korumasının yanında toza karşı da dayanıklı bir kullanım sunuyor. Xperia Z5 tasarımı ise modelin en güçlü ve en öne çıkan yönlerinden biri oluyor. 7.3 mm kalınlık ve 154 gram ağırlıkla gelen cihazda arka yüzeyde metal görünümünde buzlu cam kullanılıyor.

Sony Xperia Z5 Dual ne zaman çıktı?

Xperia Z5, tarihinde IFA konferansında düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştır.

Sony Xperia Z5 kamera kaç megapiksel?

Sony Xperia Z5 kamera özellikleri 23 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor RS kameraya sahip olan Xperia Z5, sadece 0.03 saniyede otofokus yapabiliyor.

Sony Xperia Z5 Dual batarya kaç mAh?

Android işletim sisteminin 5.101 sürümü ile desteklenen Z5, 3 GB'lık RAM ve 32 GB'lık hafıza ile geliyor. Üstelik dahili hafızasını, ihtiyaç duyduğunuz taktirde 200 GB daha artırabiliyorsunuz. 146 x 72 x 7.3 mm boyutlarında tasarlanan akıllı telefon, 2900 mAh'lik batarya ile güçlendiriliyor.

Z5 Premium batarya kaç mAh?

Genelde sektörde 5.5 ve 5.7 inçlik telefonlarda 29 mAh'lik batarya kapasiteleri tercih ediliyor. Sony, Xperia Z5 Premium modelini çok da kalınlaştırmadan 3430 mAh seviyesinde batarya gücüyle bizlere sunuyor. Bu da telefona ciddi bir batarya gücü sunuyor.

Z5 ön kamera kaç megapiksel?

Sony'nin yeni 5MP değerdeki ön kamerası ise, 25 mm geniş açılı lense sahip ve bu kamerayla da FHD videolar çekilebiliyor. Ayrıca tıpkı arka kamerada olduğu gibi ön kamerada da net bir görüntü elde edilmesi için Sony'nin SteadyShot teknolojisi bulunuyor.