TTNet taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TTNet taahhüt sorgulama nasıl yapılır?
  2. TTNet internetim ne kadar kaldı?
  3. TTNet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?
  4. Türk Telekom tarifem ne zaman bitiyor?
  5. Türk Telekom cayma bedeli ne kadar?

TTNet taahhüt sorgulama nasıl yapılır?

4 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabilir. Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir. Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz.

TTNet internetim ne kadar kaldı?

KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

TTNet sözleşme bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

Türk telekom taahhüt süresini ve bedeli öğrenmek için Online İşlemler menüsünden Tarifem ve Paketlerim kısmına incelemeniz gereklidir. Tarifem ve Paketlerim kısmından faturalarınızı görebilir ayrıca taahhüt başlangıç ve bitiş tarihini görebilirsiniz.

Türk Telekom tarifem ne zaman bitiyor?

Bu servis sadece faturalı mobil hatlar içindir. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom cayma bedeli ne kadar?

Bu zamana kadar müşterinin faydalanmış olduğu indirim ve hediyeler (20 x 2) + 1 TL'dir. Kalan 6 aylık toplam faturası ile TL olacaktır. Burada ise önceki indirim ve faydaların toplamı daha az olduğu için müşteri 140 TL cayma bedeli ödemelidir.