NEF inşaat sahibi kim?

İçindekiler:

  1. NEF inşaat sahibi kim?
  2. Nef projeleri nerede?
  3. Nef kaç lira?
  4. Nef Bahçelievler fiyatı ne kadar?
  5. Nef firması nedir?
  6. Nef Foldhome konsepti nedir?
  7. Nef Bahçelievler kaç katlı?
  8. Nef arsa nedir?
  9. Nef arsa nerede?
  10. Nef Vakfı Başkanı kimdir?
  11. Nef Vakfı Başkanı Erden Timur kimdir?
  12. Foldhome sistem nedir?
  13. Foldoffice nedir?
  14. Nef arsa projeleri nerede?

NEF inşaat sahibi kim?

36 yaşındaki Erden Timur, 2010'da İstanbul'a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin'de doğdu.

Nef projeleri nerede?

Nef şimdi 3 yeni projesiyle gündemde. Nef'in 3 yeni projesinden biri Sancaktepe'de yer alıyor. Bu projenin özelliği, Nef'in İstanbul Anadolu Yakası'ndaki ilk projesi olması. Nef Sancaktepe, İstanbul Finans Merkezi'ne metroyla 4 durak mesafede konumlanıyor.

Nef kaç lira?

Konut ProjesiFiyat AralığıTeslim Tarihi
Nef Ortayaka299.000 TL'den başlayan fiyatlarTemmuz 2020
Nef Reserve NakkaştepeYENİ PROJEAralık 2020
Nef Çekmeköy Ormantepe700.000 TL'den başlayan fiyatlarEkim 2020
Nef GölköyÖN TALEP AŞAMASINDAAralık 2020
5 satır daha

Nef Bahçelievler fiyatı ne kadar?

Nef Bahçelievler Fiyat Listesi
Tip:Metrekare:Fiyat:
2+1103 m²-
2+1120 m²-
2+11 m²2.975.000 TL
2.5+11 m²2.740.000 - 3.150.000 TL
11 satır daha

Nef firması nedir?

Nef, Timur Holding'in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı.

Nef Foldhome konsepti nedir?

Foldhome, “katlanır ev” anlamını taşıyor. Nef'in projelerine özel olarak geliştirilen foldhome konsepti, bir eve sığmayacak tüm odaların katlanarak eve dahil edilmesini sağlıyor.

Nef Bahçelievler kaç katlı?

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Bahçelievler projesi metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 10 blokta 903 konuttan oluşan projede bloklar 6 ila 20 katlı olarak tasarlandı. Projede 1+1'ler 61 ila 76 metrekare, 2+1'ler 1 metrekare, 4,5+1 daireler 2 metrekare büyüklüğe sahip.

Nef arsa nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek markalı arsa proje geliştiricisi olan Nef Arsa, yatırımcılarını ulaşılabilir fiyatlar, aylık taksitler ve kişiye özel ödeme planları sayesinde herkesin erişebileceği güvenli markalı arsa yatırımı ile buluşturuyor.

Nef arsa nerede?

Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor... Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye'nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor.

Nef Vakfı Başkanı kimdir?

Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İyi hikayelerin peşindeyiz.

Nef Vakfı Başkanı Erden Timur kimdir?

Nef İcra Kurulu Başkanı. 1982, Mersin doğumlu. Orta öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji'nde tamamlayan Timur, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. ... En zengin 100 Türk'ün sıralandığı “Forbes 100" listesinde Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur en genç erkek milyarder olarak yer aldı.

Foldhome sistem nedir?

Evinizde olmasını hayal ettiğiniz ama bir eve sığamayacak alanlar, Foldhome'la dilediğiniz zaman evinize ekleniyor. Foldhome dünyada ilk kez Nef projelerinde uygulanıyor. Nef, Foldhome'un temel amacını "bir eve sığmayacak tüm odaların katlanarak eve dahil edilmesini sağlamak" olarak açıklıyor.

Foldoffice nedir?

Foldoffice ile 1000 m2'lik ofislerde bulunan ve ihtiyacınız olan her şey 60 m2'lik ofisinize ekleniyor. Ortak kullanım alanı sistemine dayanan Foldoffice, ofis sahiplerini ihtiyaç duymadıkları halde metrekarelere mecbur kalıp daha fazla kira ödemekten kurtarıyor.

Nef arsa projeleri nerede?

Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor... Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye'nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor.