FB Kayseri maçı saat kaçta?

İçindekiler:

  1. FB Kayseri maçı saat kaçta?
  2. FB Kayseri maçı kaçta hangi kanalda?
  3. Kayseri Galatasaray maçı saat kaçta?
  4. Fenerbahçe Helsinki maçı hangi kanalda yayınlanacak?
  5. Gs macı hangi kanal?
  6. FB rövanş maçı ne zaman?

FB Kayseri maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 42. ve son haftasında bugün Hes Kablo Kayserispor'a konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. 90 dakikanın canlı skor takibi ntvspor.net'te olacak.

FB Kayseri maçı kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE'NİN 11'İ Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. 20.30 da başlayacak karşılaşma beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak.

Kayseri Galatasaray maçı saat kaçta?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda bu akşam ( Çarşamba) saat 20.00'da oynanacak Kayserispor - Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kayserispor ile Galatasaray arasında Çarşamba günü oynanacak olan ligin 6. hafta karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Fenerbahçe Helsinki maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Helsinki maçı 19 Temmuz Perşembe günü saat 21:45'te TV 8'de canlı yayınlanacak. Maç öncesi ve sonrası tüm detaylar A Spor ekranlarında masaya yatırılacak.

Gs macı hangi kanal?

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports ekranlarında canlı yayımlanacak.

FB rövanş maçı ne zaman?

HELSİNKİ-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? UEFA Avrupa Ligi'ndeki rövanş müsabakası bugün (26 Ağustos 2021 Perşembe) günü oynanacak. Mücadele Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Finlandiya'da oynanacak karşılaşma TV8 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.