La Casa de Papel 4 sezon izle ne zaman yayınlanacak?

İçindekiler:

  1. La Casa de Papel 4 sezon izle ne zaman yayınlanacak?
  2. La Case de papel 3 kısım kaç bölüm?
  3. Le Case de papel 5 sezon ne zaman?
  4. 3 sezon kaç bölüm?
  5. Çukur kaçıncı bölümde final yaptı?
  6. Attack on Titan 3 sezon kaç bölüm?

La Casa de Papel 4 sezon izle ne zaman yayınlanacak?

Kadrosunda Alvaro Morte, Ursula Corbero, Pedro Alonso, Alba Flores ve Miguel Herran gibi isimlerin yer aldığı La Casa De Papel'in 4. sezonu 3 Nisan cuma günü Türkiye saati ile sabah 10.00'da Netflix'te yayınlanacak.

La Case de papel 3 kısım kaç bölüm?

La Casa De Papel'in 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor. Forbes'e göre, 2018'deki yayın platformunda en popüler yabancı dil dizisi olan dizisi La Casa De Papel'in yeni sezonuyla pek çok soru işareti yanıt bulacak. Yayın kanalı La Casa de Papel'in yayın kanalı 19 Temmuz'da üçüncü sezonu onayladığını duyurmuştu.

Le Case de papel 5 sezon ne zaman?

Dizinin final sezonu 5. sezon olacak. Böylece tüm dünyanın ilgisini çeken, cosplayleri yapılan, adına kafeler, restorantlar açılan La Casa De Papel'e veda etmiş olacağız. La Casa De Papel 5. kısım, tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

3 sezon kaç bölüm?

Genel bakış
SezonBölüm sayısıOrijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi
234
325
439
1 satır daha

Çukur kaçıncı bölümde final yaptı?

Çukur Final Bölümü Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Çukur 130.

Attack on Titan 3 sezon kaç bölüm?

Dizi, Hajime Isayama tarafından yazılan manganın (japon çizgi romanı) animasyon uyarlamasıdır. Anime, 20 dakikadan oluşuyor ve toplamda 25 bölüm olarak yayınlanıyor. Dizinin konusuna bakacak olursak: Anime 845 yılında geçiyor.